Kim Kardashian var den ene af to aktører i det, der vel kandiderer til at være verdens mest omtalte sexvideo.

Hjemmevideoen, som hun optog i 2003 med sin daværende kæreste Ray J., og som kom ud i offentligheden i 2007, er ikke den eneste sexvideo med realitystjernen – i hvert ikke ifølge hendes eksmand, Kanye West.

I et interview med Hollywood Unlocked påstår han, at han har fået fingrene i en bærbar computer, hvor der er ikkeudgivne sexklip af Kim Kardashian og Ray J., som han har givet videre til Kim Kardashian.

»Jeg gav den til hende, og hun begyndte at græde, da hun så den. Ved du, hvorfor hun græd? Fordi den (computeren, red.) repræsenterer, hvor meget hun er blevet misbrugt. Den repræsenterer, hvor lidt folk elskede hende, og hvordan de bare så hende som en ting,« lød det fra Kanye West.

Men noget kan tyde på, at Kanye West ikke ved selvsyn har undersøgt, hvad der var på den bærbare computer, for ifølge Kim Kardashians talsmand var der ingen sexvideoer at finde på computeren.

»Efter et gennemsyn fandt vi intet seksuelt, kun optagelser fra et fly på vej til Mexico og optagelser fra en natklub og restaurant fra samme tur,« udtaler talsmanden til People.

»Kim føler sig fortsat overbevist om, at der ikke eksisterer endnu en sexvideo. Efter 20 år ønsker hun virkelig at komme videre fra dette kapitel.«

Tidligere har realitystjernen også åbnet op om, hvordan hun frygter for en dag at skulle forklare hele sexvideosagen til sine fire børn – som hun har sammen med Kanye West.

»Jeg ved endnu ikke, hvad jeg skal fortælle dem. Jeg har en idé om det, og jeg tror bare, at jeg vil være superærlig. Det er alt, hvad jeg kan være,« forklarede hun.

Andre læser også