Tårer, trusler og lange heftige skænderier.

Det er, hvad man opnår ved at sende fem vidt forskellige kendte på luksusophold på et slot i Nordfrankrig.

I aftes havde 'Stjernerne på slottet' premiere. Et portrætprogram, der går tæt på Remee, Anja Andersen, Christiane Schaumburg-Müller, Kim Bodnia og Hans Pilgaard.

Men faktisk var programserien tæt på at ende i rent kaos. Ikke mindst på grund af dårlig kemi og voldsomt temperament. Og det kulminerede, da Kim Bodnia, ifølge B.T.s kilder, udtalte sig truende om Hans Pilgaard.

'I morgen smadrer jeg ham', skal skuespilleren have sagt. En udtalelse han kom med uden at vide, at kameraerne stadig rullede – udtalelser, som nær var blevet for meget for Hans Pilgaard.

- Der har været øjeblikke af stor hæslighed. Jeg har været ude på kanten af, hvad jeg kunne holde til og har haft lyst til at løbe skrigende væk undervejs, siger Hans Pilgaard, der ifølge B.T.s oplysninger var tæt på at pakke kufferten og rejse hjem midt under optagelserne.

Følte sig udenfor

Ifølge kilder i produktionsmiljøet følte 'Hvem vil være millionær'-værten sig udenfor flokken og mente, de andre rottede sig sammen mod ham.

Og da folkene bag optagelserne meddelte ham, at Kim Bodnia havde snakket om tæv, kørte det for alvor op i en spids for Hans Pilgaard.

- Kim og Hans er så forskellige, som man overhovedet kan være. Og det 'clashede' fuldstændig mellem de to, fortæller Remee til B.T.

Den eksplosive kemi fik seerne allerede en forsmag på i aftes. Her viste TV2 et kort klip fra andendagen, hvor de to mænd indledte et højlydt skænderi under morgenmaden, der endte med at Hans Pilgaard pludselig udvandrede.

- Meget af det skete foran kameraet, men der var også meget, der skete udenfor kameraerne. Ikke mindst om aftenen, hvor vi sad og snakkede og diskuterede ting. Kim er god til at fremprovokere ting i folk, hvor Hans har en eller anden journalistvinkel på tingene og har det med at træde i den rolle og spørge ind til en masse, siger Remee, der selv fik det at mærke allerede i lufthavnen, hvor Hans Pilgaard begyndte at stille spørgsmål til Remees økonomiske situation.

- Det blev bare en akavet start på det bekendtskab og gjorde, at jeg var meget på vagt de første par dage, siger Remee.

Trods de mange skænderier og Kim Bodnias udtalelser valgte Hans Pilgaard alligevel at blive på slottet.

- Til sidst fandt de en gensidig respekt for hinanden, siger Remee og fortæller, at han på ingen måde har fortrudt, at han stillede op i programmet.

Udfordrende eksperiment

Og den holdning ser han ud til at dele med Hans Pilgaard.

- Det har også været et interessant og udfordrende menneskeligt eksperiment, der gør, at jeg går herfra som et stærkere menneske, siger tv-værten her tre måneder efter optagelserne fandt sted.

Kim Bodnia blev i sommer forlagt B.T.s oplysninger men afviste at kommentere, hvorvidt han har truet Hans Pilgaard. B.T. har endnu engang forgæves forsøgt at få Kim Bodnias version af sagen, men i en pressemeddelelse fra TV2 siger han:

- Det her er det vildeste, jeg nogensinde har været med til. Det bliver et vanvittigt program.

________________________________
Skynd dig. En dag tilbage. Deltag automatisk i konkurrencen om et lækkert videokamera eller 3 måneders gratis abonnement på B.T. Du skal blot 'Synes godt om' B.T. på Facebook.
Tryk 'synes godt om' i boksen herover og deltag i konkurrencen. Vinderne trækkes d. 29. oktober.

Andre læser også