Khloé Kardashian er gået på sociale medier for at opklare, hvorfor hun ikke takkede for en pris, som hun modtog søndag.

Hun vandt nemlig prisen for 'bedste reality-stjerne' ved uddelingen af E! People's Choice-awards, men sagde ikke et pip, da hun kom på scenen for at modtage den.

Det er der dog en helt klar grund til, hvis man spørger stjernen. Hun skriver nemlig på sin Twitter, at hun ikke anede, hun overhovedet havde fået prisen.

»Det er mere end højlydt derinde. Jeg havde ingen idé om, at jeg havde vundet en separat pris, inden vi var gået af scenen. Jeg har det så skidt med det lige nu. Jeg er så taknemmelig og påskønnende. Jeg kan ikke tro, jeg ikke sagde noget, men jeg hørte ikke, jeg vandt indtil efter,« skriver stjernen.

 Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian og Kim Kardashian ankommer E! People's Choice Awards.
Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian og Kim Kardashian ankommer E! People's Choice Awards. Foto: JEAN-BAPTISTE LACROIX
Vis mere

Hun var gået på scenen for at modtage prisen for den bedste reality-serie sammen med sine to søster Kourtney og Kim Kardashian og deres mor, Kris Jenner.

I al tumulten var det så ikke gået op for Khloé Kardashian, at hun også havde vundet sin egen pris.

Prisen er baseret på stemmer fra fans, og det kan være en af årsagerne til, at det vakte vrede, at kendissen ikke kvitterede med et tak eller en tale.

Khloé Kardashian modtager prisen, efter hun har været igennem et hårdt år, hvor hun skulle se sin daværende kæreste være utro med hendes lillesøster Kylie Jenners veninde - nemlig kendissen Jordyn Wood.

I reality-serien 'Keeping up with the Kardashians' kan man følge med i, hvor hård en periode, det var for Khloé Kardashian.

Hun har sammen med ekskæresten, der hedder Tristan Thompson, datteren True Thompson.

Man kunne efter uddelingen af prisen se Tristan Thompson ønske sit barns mor tillykke med den fine hæder.

Det gjorde han på sin instagram-profil.