Der er penge i at producere indhold til YouTube. Mange penge. Nu har et 20-årigt tvillingepar valgt at investere en del af deres indkomst i en gigantisk liebhavervilla for blandt andet at slippe for deres vilde fans.

Hele 600 kvadratmeters murstensbelagt liebhavervilla i Aabenraa i Sønderjylland, for at være præcis.

»Vi har drømt om et hus, hvor der er plads til youtubere. Hvor vi kan bo sammen, inspirere hinanden og være kreative sammen. Da vi så det her hus for første gang for halvandet år siden, var det en drøm for os, for det er et helt fantastisk hus. Dengang havde vi ikke mulighed for at købe det, men det har vi nu, og vi glæder os helt vildt,« siger Mikkel Trier til Jydske Vestkysten.

Det er de to brødre Emil og Mikkel Trier, der sammen har YouTube-kanalen TrierGaming, som har købt villaen, der har været til salg i mere end 10 år. Beløbet er ukendt, men boligen var sidst udbudt til 3.975.000 kroner.

Pengene var ikke et problem for det unge tvillingepar – faktisk tjener de så godt, at både mor og far har færre nuller på årsopgørelsen.

De driver blandt andet også et boligselskab, hvor de investerer i ejendomme, ligesom mor er blevet ansat til at styre karrieren.