Kim Kardashian og Piers Morgan. (Foto: Loic Venance / Jonathan Ernst)
Kim Kardashian og Piers Morgan. (Foto: Loic Venance / Jonathan Ernst)

Den højt profilerede tv-vært Piers Morgan har tidligere forsvaret Kim Kardashians hang til at vise sine svulstige former frem uden at overlade meget til fantasien, men nu har han fået nok efter at realitystjernen igen-igen har lagt en nøgen-selfie på Twitter.

Kim Kardashian har aldrig været bange for at vise hud, og nu gør rapperen Kanye Wests bedre halvdel det så igen - blot tre månder efter at have født celebrity-parrets andet barn.

'Når du har det som om, du ikke har noget at tage på. LOL,' skrev Kim Kardashian til billedet på Twitter.

Artiklen fortsætter under billedet.

Ikke alle er dog lige begejstrede for at Kardashian igen viser sig frem for hele verden, som Gud har skabt hende.

Kim covers

Kim covers

Tv-værten Piers Morgan var en af de første til - indirekte - at bede hende om at tage lidt mere tøj på næste gang.

'Jeg ved godt, at den gamle har en gæld på 50 millioner dollar (en referance til hendes mand Kanye Wests nylige udtalelser om, at han er i økonomiske problemer, red.), men det her er absurd. Skal jeg købe dig noget tøj?,' spørger Piers Morgan i et tweet.

Kim Kardashian plejer at svare både fans og andre kendte med et smil, men denne gang gik hun lige i kødet på tv-værten:

'Hej @PiersMorgan. Tilbyd aldrig at købe tøj til en gift kvinde. Det virker sgu så Ashley Madison-agtigt (utroskabssite, red.),' svarede hun vredt.

Andre fik en endnu mere ublid medfart af realitystjernen efter at have påpeget, at hun måske skulle overveje at droppe de mange nøgenbilleder.

kimkanye

'Kim Kardashian tweetede en nøgen-selfie i dag. Hvis Kim vil have os til at se dele af hende, vi endnu ikke har set, så bliver hun nødt til at sluge kameraet,' skrev den berømte skuespiller Bette Midler.

Det fik Kim Kardashian helt op i det røde felt.

'Hej @BetteMidler. Jeg ved det er over din sengetid, men hvis du stadig er vågen og læser dette, så send mig et nøgenbillede,' lød realitystjernens arrige svar.

I et efterfølgende tweet kalder hun endda Bette Midler en 'falsk ven'.

Piers Morgan forsvarede Kim Kardashian, da hun blev udsat for massiv kritik efter at have 'lagt internettet ned' med det famøse og vildt berømte nøgenbillede på forsiden af det amerikanske magasin Paper i 2014. Men nu synes også han, at realitystjernen er gået for vidt.

FRANCE-FASHION-COSMETIC

»Jeg synes faktisk, det er en smule deprimerende,« skriver Piers Morgan, om Kardashians hang til igen og igen at vise sig selv nøgen, i en klumme i Daily Mail.

Kim Kardashians billeder på forsiden af newyorker-magasinet Paper blev delt med hashtagget #BreakTheInternet (læg internettet ned, red.), som tilsyneladende var magasinet, fotografen og Kardashians mål. Det lykkedes. 

Han mener slet og ret, at Kardashian er desperat, fordi hun er blevet overhalet indenom af sine søstre på opmærksomhedskontoen.

»Det er svært at slippe den nagende mistanke om, at dette vanvittige og ret desperate nye forsøg på at 'lægge internettet ned', sker, fordi yngre medlemmer af hendes familie har fået al den letpåklædte opmærksomhed for nylig. Især hendes 20-årige halvsøster Kendall 'Instagram dronning' Jenner,« skriver Piers Morgan.

PEOPLE-KANYEWEST/

Tv-værten minder Kardashian om, at hun som mor til to bør overveje, om ikke hun ville være en bedre rollemodel, hvis hun lagde nøgenbillederne på hylden, og henviser til supermodellen Cindy Crawford, som stadig får masser af opmærksomhed som model, selvom hun ikke længere spiller på nøgenhed med sine billeder.

»Men måske er det ikke så let, når dit brand er så uudsletteligt forbundet med din egen nøgenhed, men det er essentielt, hvis du ikke vil falde i fælden og blive en aldrende parodi. Dette sandhedens øjeblik er kommet for Kim Kardashian,« konkluderer Piers Morgan.

Sara Sofie Abdin

Kim Kardashian ser dog ikke ud til at tage sig synderligt af tv-værtens 'gode' råd. Efter at han skrev sin klumme, har hun således valgt at lægge endnu et nøgenbillede på twitter.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.