Folk på de sociale medier kan ret hurtigt blive fornærmede, hvis man i deres optik gør eller siger noget forkert.

Dette faktum har den britiske tv-kok Nigella Lawson måtte sande, efter hun har lagt en opskrift op på den klassiske italienske ret - spaghetti carbonara - på sin Facebook-side tirsdag.

Der er to ingredienser i opskriften, som får folk med italiensk-klingende navne op i det røde felt. Kan du gætte, hvilke?

500 gram spaghetti
275 gram pancetta
To tsk olivenolie
60 ml tør hvidvin
Fire store æg
50 gram parmesanost
60 ml double cream (fløde 48 %)
Sort peber
Friskrevet muskatnød

Det er fløde og muskatnød, som flere ikke mener hører sig til i en spaghetti carbonara. Eksempelvis skriver Raffaele Galardi, at det er en skændsel mod det italienske køkken at hælde fløde i en spaghetti carbonara.

Også Bernardo Ruggeroni Bello mener, at fløden bør holdes langt væk fra den italienske klassiker.

'Jeg tvivler ikke på, at retten er lækker, men hvis der er fløde i, så er det IKKE en carbonara. Vær' sød ikke at bruge den titel på denne ret, når den ikke fortjener det.'

Og Antonella Annibali er enig.

'NEEEEEJ!!! NEEEEJ! NEEEEJ!!! Ingen fløde!! Ingen muskatnød!!! Ingen vin!! Det er forfærdeligt.'

Der er dog også flere, som forsvarer den 57-årige tv-koks brug af fløde.

'Du skal ikke lytte til de snæversynede idioter, Nigella. De har ikke engang prøvet det. Fløde i carbonaraen gør den bare endnu mere lækker. Jeg har serveret det til mange italienere inklusiv min familie, og alle elskede den. I går alle glip af noget her på grund af jeres dumme regler,' skriver Veronica Cardella i sit forsvar af værtens tilsyneladende kontroversielle opskrift.