Lyt til artiklen

Det gik dramatisk for sig, da filmstjernen Natali Portmans nye tv-serie for nylig skulle optages i den amerikanske by Baltimore.

Tv-folkene ragede nemlig uklar med en narkobande, der truede med at skyde nogen, hvis de ikke flyttede optagelserne.

Derfor endte det med, at Apple TV+ og Endeavor Content, der stod bag produktionen, måtte lukke ned for optagelserne til den kommende tv-serie 'Lady in the Lake' fredag, skriver L.A. Times.

Ifølge politiet i Baltimore havde narkobanden nemlig advaret filmfolkene om, at de ville komme tilbage og skyde nogen senere på aftenen, hvis ikke de stoppede med at filme på det pågældende sted i byen.

Derefter ændrede de det dog til afpresning og fortalte, at produktionen alligevel gerne måtte blive, hvis de betalte 50.000 dollar.

Filmfolkenen nægtede at betale og fandt i stedet en anden lokalitet til optagelserne.

Ifølge The Times har Endeavor Content siden forklaret, at to mænd konfronterede en chauffør med en pistol, før de flygtede fra stedet, skriver L.A. Times.

»Sikkerheden for vores film crew, skuespillere og alle, der arbejder på produktionen har højeste prioritet, og vi er taknemmelige for, at ingen kom til skade. Produktionen vil blive genoptaget med øget sikkerhed fremover,« lød det fra filmselskabet.