Lyt til artiklen

De er et af verdens mest kendte par, og nu venter de deres fjerde barn.

Det fremgår af et opslag på Instagram, hvor Blake Lively torsdag deltog i det årlige 'Forbes Power Women's Summit'.

Her poserede hun med sin babybule i en langærmet kjole med pailletter.

Det er sammen med skuespilleren Ryan Reynolds, at hun venter endnu et barn. Ingen af dem har dog kommenteret graviditeten.

I forvejen har de sammen døtrene James, Inez og Betty.

Parret har altid været yderst tilbageholdende, når det kommer til at vise døtrene frem.

Første gang, de gjorde det, var i 2016, da Ryan Reynolds blev hædret med en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Og efter tredje barn, som kom til verden i oktober 2019, åbnede Blake også op for en tid med usikkerhed efter at have født.

De mange designere, som ellers står i kø for at klæde stjernerne på, havde nemlig ikke noget, hun kunne passe, fortalte hun.

'Det sender et skidt signal til kvinder, når deres kroppe ikke passer til det, som tøjmærkerne kan tilbyde. Det er fremmedgørende og forvirrende.'

Tilbage i december åbnede Ryan Reynolds op om vigtigheden af ​​at tilbringe tid med sine børn og sagde, at det var en vigtig faktor i hans beslutning om at tage en pause fra skuespillet.

Ifølge People sagde han, at han ønsker at »leve livet som et normalt menneske,« og sagde »jeg ønsker, at mine børn skal have en ret normal tidsplan.«

Ryan Reynolds har medvirket i en lang række film, herunder 'The Proposal' og 'Deadpool'. For sidstnævnte modtog han en Golden Globe-nominering i 2017.

Hans hustru Blake Lively er mest kendt for sin rolle som Serena van der Woodsen i tv-serien 'Gossip Girl'.