Der var nok ikke mange, der så det komme - at den folkekære skuespiller Tommy Kenter i en alder af 70 år skulle kunne kalde sig en gift mand.

Nu fortæller skuespilleren, hvad det var, der fik ham til at tage den beslutning i en alder af 69 år, skriver Billed-Bladet.

Tommy Kenter indgik sit første ægteskab, da han i februar giftede sig med sin kæreste, grafikeren Janne Hiort.

Selv om han ikke har været gift tidligere, så synes skuespilleren nemlig, at det betyder meget, at man gennem et ægteskab kan manifestere sig overfor omverdenen, sig selv og hinanden - at man mener det alvorligt.

»Og jeg tænkte, at skal jeg nå at blive gift, så skal det være nu, tilføjer skuespilleren,« fortæller Kenter, der rundede 70 år den 15. april -  knap halvanden måned efter brylluppet.

Mens mange i disse dage må aflyse og udskyde bryllupper, så kan Tommy Kenter glæde sig over, at han nåede at holde sit bryllup lige inden, at corona lagde samfundet ned.

Brylluppet blev anholdt den 29. februar i Sceneriet på Det Ny teater. Parret nåede dermed uden problemer at holde en fest md 60 personer.

Og det glæder også Kenter:

»Janne og jeg nåede det lige inden den store lockdown. Det var heldigt. Festen blev holdt en uge før, og vi var 60 mennesker. Når man er blevet 70 år og skal giftes for første gang i sit liv, så skal man da have lidt ud af det,« har han udtalt til Ekstra Bladet.

Til gengæld faldt bryllupsdagen den 29. februar, hvilket betyder at parret kun har bryllupsdag hvert fjerde år.