I 14 år bød han søndag efter søndag lytterne velkommen til et af DRs store flagskibe Café Hack. Men i marts var det slut.

Det yderst populære P4-program måtte lukke, efter det blev afsløret, at programmet i en årrække havde tjent kassen på at sende talkshow-radio fra forskellige steder i landet.

Flere af stederne betalte for at få besøg af programmet, og det er i strid med det licensbetalte DRs interne regler.

Derfor måtte programmet lukke, og radiovært Søren Dahl og hans makker Kristian Borregaard i SK Productions blev fyret.

Og det var noget, der tog hårdt på den populære vært, siger han i onsdagens udgave af Her & Nu:

»Det var et mareridt for os begge. Vi var nødt til at lukke helt af for alt andet end vores familie. Det var meget hårdt, hvor jeg hverken sov eller spiste i 14 dage. Hele korthuset væltede. Jeg var bare nødt til at fokusere på at redde familiens hus og økonomi.«

Programmet er siden genopstået i et nyt format hos YouSee med titlen 'Dahl på Hack' og skal foregå delvist på Café Hack ved Aarhus Teater og delvist rundt i landet. Men efterdønningerne af fyringen fra DR sidder stadig i kroppen på Søren Dahl.

»Den her oplevelse kommer aldrig ud af mit liv. Det har været chokerende på alle måder,« siger han til ugebladet og fortæller, hvordan han især var rystet over, at journalisterne hev i ham fra alle sider.

Det nye Café Hack-program kan høres på Facebook, mens YouSee-kunder kan lytte til det på tv-udbyderens infokanal. Programmet har premiere 9. april og sendes herefter hver søndag.