Børnelæge og forfatter, Vibeke Manniche, går nu ud i sin blog og støtter Amalie Szigethy og Charlotte Kejser. Hun er slet ikke i tvivl om, at der har været vold i Peter og Amalies forhold.

Børnelægen skriver i et blogindlæg på sin hjemmeside, at hun ikke er i tvivl om, at der har været vold. Hun skriver derudover, at Amalies mor, Charlotte Kejser, gjorde det eneste rigtige, men at behandlingen af hende i medierne har været utilstedelig.- På trods af, at hun i sagen om vold mod Amalie har handlet som enhver mor BURDE gøre – og enhver veninde eller anden som fik kendskab til vold mod en anden også BURDE gøre. Men mange undlader at gøre, skriver hun i indlægget.

Børnelægen og forfatteren tager også stilling i den sag, som i snart to uger har haft høj prioritet på de danske netmedier. Hun er sikker på, at Amalie har været udsat for vold, og bekymrer sig over, om - den mulige - gerningsmand bliver dømt.- Er jeg i tvivl om, at Amalie har været udsat for vold? Nej, ikke et øjeblik. Bliver gerningsmanden dømt? Næppe. Størstedelen af al den vold, som kvinder (og børn) udsættes for i forhold når aldrig til retten og endnu mindre til domsfældelse. Men at der har fundet vold sted er jeg ikke i tvivl om. Det vi er vidne til er et klassisk forløb – ikke mindst et forløb, hvor den kvinde som udsættes for volden – her Amalie – skammer sig og dækker over det, skriver Vibeke Manniche og fortsætter sin støtte til Amalies mor.

- Jeg er så blot taknemmelig for, at Charlotte Kejser reagerede og handlede. Det var nødvendigt. Ikke mindst for Amalie.