Det endte helt galt, da 'X Factor'-dommeren Thomas Blachman i april fejrede sin 56-års fødselsdag.

Den populære musiker blev knockoutet af sin ven forfatteren Knud Romer efter en kontrovers mellem de to. Det afslører Knud Romer selv i sit radioprogram 'Romerriget'.

»Jeg nikkede faktisk Thomas Blachmann en skalle her den anden dag på hans fødselsdag,« siger Romer i det nyeste afsnit af programmet, der sendes på Radio24syv, til ugens gæst, konfliktmægleren Mie Marcussen.

Programmets tema er konflikter og vold, og indrømmelsen kommer, da Marcussen vil vide, om værten selv har problemer med konflikthåndtering.

Forfatteren Knud Romer indrømmer vold mod Thomas Blachman. (Foto: Scanpix)
Forfatteren Knud Romer indrømmer vold mod Thomas Blachman. (Foto: Scanpix) Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen
Vis mere

Knud Romer fortæller, at han reagerede voldsomt, da de to mænd havde fået lidt rigeligt at drikke på en restaurant, hvor de fejrede fødselsdagen, og Blachman begyndte at 'trykke på hans knapper'.

»Jeg prøver at forklare ham, hvis han skulle have glemt det, hvorfor jeg ikke kan klare det. Han sætter sig ovenikøbet ved siden af mig med sit store fede smil, ikke, og giver den gas,« siger Knud Romer om situationen.

»Og til sidst ender jeg med fingrene oppe i ansigtet på ham: 'Nu holder du kraftstejleme kæft. Et fucking ord mere fra dig, og du får kraftedeme en Falster-skalle, er du med',« siger falstringen i indslaget.

På det tidspunkt er han helt oppe i det røde felt, men det påvirker ikke Thomas Blachman, som fortsætter sine provokationer.

»Så kommer ordet, og så nikker jeg ham en fucking skalle, så han går i gulvet, vælter bordet ned. Flasker og glas vælter ud over ham. Han går ud som et lys, og jeg går ud og kører hjem. Og jeg tuder, da jeg kommer hjem, for jeg er jo ophidset, og jeg er dybt ulykkelig over, hvad fanden jeg har gjort,« siger Knud Romer.

Han understreger dog, at det voldelige optrin ikke har ødelagt venskabet mellem de to kendisser.

»Vi ringede sammen næste dag. Han sagde undskyld, jeg sagde undskyld,« siger Knud Romer.

Knud Romer oplyser til B.T., at han ikke har yderligere at tilføje i forbindelse med denne artikel. Blachman har ikke svaret på vores henvendelser.