____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den kendte DR P3-vært, Jesper Holm, kendt som 'Kanonkongen', var sent tirsdag aften vidne til Nicklas Bendtners voldsomme opførsel i en taxa.I onsdagens aftenudgave af radioprogrammet LIGA fortalte Jesper Holm om sin oplevelse.

- Jeg kommer cyklende omkring 23.30 inde omkring Nørrebro ved Blågårdsgade, hvor jeg ser en høj slank mand med hat på, der står og slår på en taxi, fordi han gerne vil ind, mens han råbte 'kom nu bare', fortæller han i radioprogrammet, efter BT afslørede, at Bendtner havde gået amok i København.Jesper Holm mente, det lignede Bendtner, men kunne ikke tro, at han lige havde set en kendis udskeje sig sådan.

- Jeg tænkte, om jeg skulle køre tilbage, men det kunne sgu da ikke være Bendtner? Man kan da forestille sig, at hvis man ikke er udtaget til en kamp, så sidder man på tribunen eller i sin lejlighed og ser kampen.

Jesper Holm oplyser over for BT, at han ikke kan genkende, at Bendtner 'gik amok', men bekræfter sine citater fra radioprogrammet LIGA, at han så fodboldstjernen slå på taxaen.

BT kan torsdag afsløre taxa-chaufførens version af historien. Taxa-chaufføren fortæller, hvordan den 26-årige Nicklas Bendtner mærkbart beruset gik amok. Stærkt rystet måtte han slå alarm til 112 for at få hjælp mod den truende landsholdsangriber.

HVAD MENER DU? DELTAG I DEBATTEN PÅ FACEBOOK


(Besøger du bt.dk på mobilen - klik HER for at deltage i debatten på Facebook)