Komikeren Andreas Bo, der senest datede bloggeren Mascha Vang, har fået en ny kæreste. Det afslører han over for Ekstra Bladet.

»Jeg har det pissegodt. Det går også godt med kærligheden, men hun er ny i trafikken, så hende skal vi lige passe på, men jeg er meget glad for hende,« siger Andreas Bo til Ekstra Bladet.

Den nye kæreste er yngre end ham selv og har to små børn. Andreas Bo fortæller, at hun ikke er kendt, og at de har mødt hinanden gennem en fælles ven.

Andreas Bo har selv en søn og en datter, der begge er omkring 20 år gamle. I takt med at ungerne flyver fra reden, savner komikeren pludseligt at have små børn omkring sig igen, da han godt kan lide børn.

Andreas Bo har tidligere været kærester med bloggeren Mascha Vang, men de gik fra hinanden i 2015, efter at de havde været sammen i omkring to år.

Dog taler de stadig sammen.

»Jeg taler stadig med Mascha. Jeg er vild med hende. Vi joker somme tider på sms'en. Det er jo ikke, fordi vi fortæller alt til hinanden, men vi er stadig i kontakt,« siger Andreas Bo til Ekstra Bladet.

Andreas Bo er lige nu aktuel i P1's nye satireprogram 'Næste uges nyheder' og sit one-man-show 'Fifti Fifti'.

Andreas Bo har tidligere kommet sammen med bloggeren Mascha Vang, men parret gik fra hinanden i 2014.
Andreas Bo har tidligere kommet sammen med bloggeren Mascha Vang, men parret gik fra hinanden i 2014. Foto: David Leth Williams
Vis mere