Anne Mette Beckmann. Arkivfoto
Anne Mette Beckmann. Arkivfoto Foto: Thomas Lekfeldt

Danskerne har set hende lede efter en måde at få enderne til at mødes på en beskeden førtidspension i reportageserien 'Millionær på bistand'. De har set hende lede efter en bolig på Facebook. Og tirsdag vil de se hende lede efter kærligheden i TV 2-programmet 'Den første date'.

Den tidligere millionøse Anne Mette Beckmann har nemlig sagt ja til at deltage i anden sæson af realityprogrammet, hvor vildt fremmed skal have deres allerførste stævnemøde for snurrende kameraer.

Her møder den 63-årige førtidspensionist Anne Mette Beckmann den 72-årige Jesper Hjortvad Bak fra Aarhus. Men det viser sig hurtigt, at den ældre mand er alt for erotisk til eks-millionøsens smag.

Jesper Hjorth

For det første giver han hurtigt udtryk for, at når han møder en kvinde første gang, kigger han 'selvfølgelig efter om hun har en barm - hvis hun har, er det et plus - og så en sød lille røv.' For det andet både nyder og frembringer han selv erotiske digte, som han i programmet giver en lille smagsprøve på. Men de store ord og hede metaforer får nærmest Anne Mette Beckmann til at kløjes i sin rødvin.

»Jeg synes, han er meget interessant og spændende. Men jeg kan også føle, at han er fuldstændigt ivrig efter at finde nogen - også til sex og kærlighed - og det er jeg ikke. Så der er nok et problem der,« siger eks-millionøsen i programmet.

Ikke uventet har parret ikke set hinanden siden optagelserne, afslører den kendte eks-millionær over for TV 2.

»Jeg er til yngre mænd, ikke-rygere og gerne internationale - og det er jo mange krav at have. Men Jesper var ti år ældre, og så røg han. Så den fysiske kemi var der bare ikke,« siger hun.

Rene

Den tidligere millionøse Anne Mette Beckmann blev født med en guldske i munden. Hun blev født på et palæ på Portugals solkyst med bankbogen fuld af millioner, som generationerne før hende havde skovlet sammen. Med udsigt til at arve familieformuen, så millionøsen ikke nogen grund til at tage sig en uddannelse eller få et arbejde.

Men formuen gik tabt under den portugisiske revolution i 1974, og i flere år boede hun med sin mor i en toværelseslejlighed i Portugal, som de finansierede med moderens folkepension. Det blev skildret i dokumentaren 'Det gode liv' fra 2011.

htytruyrtuyu

Sidste sommer blev Anne Mette Beckmann igen landskendt, da hun medvirkede i TV2-programmet 'Millionær på Bistand'. Her var moderen død, og den tidligere millionær måtte flytte tilbage til Danmark uden en klink på lommen.

Siden er livet, efter Anne Mette Beckmanns eget udsagn, 'gået op og ned'. I forbindelse med programmet blev hun bestormet af Facebook-beskeder fra seere, som ønskede at hjælpe hende, og hun endte med at flytte ind hos en 19-årig mand, Christopher, som havde forbarmet sig over hende, har TV 2 tidligere skrevet.

Anne Mette Beckmann har før fortalt til BT, at hun er åben over jobs, men ikke på fuld tid, da hun ikke er vant til det.

Tidligere har hun forsøgt sig med et job som foredragsholder, men hun nåede kun at fortælle ivrige tilhørere om sit farverige liv én gang, inden hun blev fyret for at være for ustruktureret.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.