Den australske blogger, veganer og youtuber, der går under navnet 'Banana Girl', afviser kritik fra visse af sine følgerne. Nogle mener nemlig ikke, at hun lever lige så 'naturligt', som hun påstår i sine opslag på Instagram.

Bloggerens rigtige navn er Leanne Ratcliffe, men hun blev kendt under navnet Banana Girl (bananpigen, red.), da hun i 2014 afslørede på de sociale medier, at hun fulgte en ekstrem diæt. Diæten bestod bl.a. af 20 bananer dagligt.

Bloggeren flyttede tidligere i år ind i en hytte i junglen i Sydamerika for at omfavne en mere naturlig livsstil uden elektricitet. Men hendes nye levevis har altså affødt kritik på de sociale medier, skriver det australske medie news.com.au.

Følgerne mener bl.a., at hun lever i et palæ og har ansat en fotograf til at tage billeder til Instagram – og de tror ikke på, at hun lever uden elektricitet. Til det svarer bloggeren bl.a.:

'Det er ikke helt sandt – jeg har i mange måneder levet i et telt på trods af monsunregn og voldsom blæst. Den elektricitet, som jeg anvender, er genereret af solfangere,' skriver hun.