Den 13. december går 'Praktikanten' og Jonas Schmidt i infight på Radisson Blu-hotellet på Frederiksberg.
Den 13. december går 'Praktikanten' og Jonas Schmidt i infight på Radisson Blu-hotellet på Frederiksberg. Foto: European MMA 2012

’Praktikanten’ fra Anders Lund Madsens talkshow skal kæmpe mod Jonas Schmidt - manden som lagde stemme og krop til den psykotiske flodhest Dolph, i kampsporten 'Ultimate fighting.'

Kampen mellem de to tv-personligheder finder sted som optakt til et professionelt stævne i MMA (Mixed Martial Arts, red.) bedre kendt som 'Ultimate fighting' eller 'Cage fighting.'

Det er 'Praktikanten' med det borgerlige navn Thomas Skov Gaardsvig, som har udfordret den højrøstede Jonas Schmidt. De to går 'i buret' mod hinanden ved stævnet 'European MMA', som afholdes den 13. december på Radisson Blu på Frederiksberg.

- Jeg har aldrig set en MMA-kamp live, men jeg ved, at det er voldsomt. Så det jeg frygter mest ved Jonas er, at han har samme planer for kampen, som jeg har. Min plan er, at jeg skal tæve ham. Men måske han også satser på at tæve mig. Vi har i hvert fald tænkt os, at det skal være så tæt på virkeligheden som muligt, siger udfordreren Thomas Skov Gaardsvig.

Vreden er Dolphs våben

Om Jonas Schmidt går i ringen iført flodhestekostume og med baseballbat, melder historien ikke noget om. Men sikkert skulle det være, at de to går ind i kampen med livet som indsats og opsat på at tvære den anden ud.

- Jeg har mange taktikker. Og vrede er én af dem. Jeg vil bruge min vrede til at gøre ham bange, og så vil jeg slå til! Jeg sagde ja til det her, fordi jeg for en gang skyld mener, at jeg har en chance for at vinde. Jeg er fysisk større end Thomas, og vi er lige uerfarne, så jeg ville sætte pengene på mig, siger Jonas Schmidt.

Anledningen for kampen er, at Thomas Skov Gaardsvig medvirker i et nyt tv-program, hvor han skal prøve kræfter med ti forskellige sportsgrene. Og her er 'Cage fighting' altså én af udfordringerne.

Det professionelle MMA-stævne, som danner rammen om kampen mellem 'Praktikanten' og 'Flodhesten', arrangeres blandt andre af Hans-Henrik Palm. På den mere seriøse del af programmet skal en titelkamp i letvægt afgøres mellem danske Cole Lauritsen og Hyram Rodriguez fra Holland.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.