Mette Walsted Vestergaard og Michael Kristiansens historie minder om handlingen i 'Borgen'.
Mette Walsted Vestergaard og Michael Kristiansens historie minder om handlingen i 'Borgen'. Foto: Camilla Rønde / Agnete Schlichtkrull / Jan Jørgensen / Camilla Rønde

Mette Walsted Vestergaard, der i øjeblikket er på barsel fra TV-avisen og tv-manden Michael Kristiansen skal skilles efter halvandet års ægteskab.

Med skilsmissen ligner Mette Walsted Vestergaard og Michael Kristiansens historie fuldstændig tv-serien 'Borgen'

Den populære tv-serie 'Borgen' er ofte blevet skudt i skoene, at den har plagieret virkeligheden. Men nu ser det ud som om, virkeligheden følger lige i hælene på 'Borgen'.

Torsdag blev det kendt, at TV Avisens populære nyhedsvært Mette Walsted Vestergaard efter seks år skal skilles fra politisk kommentator Michael Kristiansen. Kort tid efter, at parret har fået deres barn nummer to.

Og i den nye sæson af 'Borgen' - som lige nu samler danskerne hver søndag - er tv-vært Katrine Fønsmark og kæresten, politisk kommentator og tidligere spindoktor Kasper Juul, gået fra hinanden. Lige efter at de har fået barn.

- Jeg bliver boende på Østerbro, og Michael er sammen med børnene hos mig, da det er det mest praktiske med så små børn. Der er ingen krig på kniven, men en ny realitet, at vi skal til at være en skilsmissefamilie. Det er trist, men vi tager det stille og roligt, som Mette Walsted Vestergaard sagde i går. Helt i tråd med replikkerne i 'Borgen', hvor seriens kendispar også strækker sig til det yderste, for at takle bruddet praktisk og fornuftigt.

Det personlige brud er ikke eneste lighedspunkt mellem tv-serien og virkeligheden. Også karrieremæssigt er der sammenfald.

Ligesom Kasper Juul og Torben Friis' ugentlige tv-program om den politiske verden stopper på den fiktive TV1, stopper også 'Mogensen og Kristiansen' på TV2.

- Kristiansen og jeg trænger til en pause. Vi har hver fredag i fem år arbejdet med Danmarks sjoveste politiske program. Vi trænger lige til at genoplade lidt, som Peter Mogensen udtalte i den forbindelse.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.