Kendisser bliver stylet til den helt store guldmedalje, når de dukker op på den røde løber.

Men uanset hvor dyrt, smukt eller opsigtsvækkende et outfit, Clara McGregor havde taget på, da hun fredag troppede op til premieren på filmen 'The Birthday Cake', så kunne det ikke have fjernet fokus fra hendes ansigt.

Den 25-årige model, skuespillerinde og datter af Hollywood-stjernen Ewan McGregor dukkede nemlig op med flere sår og rifter i ansigtet.

Clara McGregors ansigt var så blodigt, at det ikke overraskende tiltrak stor opmærksomhed, og derfor måtte hun efterfølgende ud og forklare, hvad der var sket.

Det gjorde hun i et opslag på Instagram, hvor hun fortalte, at hun kort før premieren var blevet bidt i ansigtet af en hund.

'Når et hundebid er skyld i, at man må på skadestuen 30 minutter inden rød løber,' skriver hun til opslaget, hvor hun har delt flere billeder af sit blodige ansigt.

På et af billederne kan man se kendisdatteren ligge i en hospitalsseng med et skævt smil og en strakt 'fuck'-finger.

Se opslaget herunder (artiklen fortsætter under opslaget):

Clara McGregor er datter af 50-årige Ewan McGregor og dennes ekskone, Eve Mavrakis.

Kendisdatteren var på den røde løber, fordi hun både spiller rollen som 'Diane' i 'The Birthday Cake', og fordi hun samtidig har været med til at producere filmen.

Også hendes verdensberømte far medvirker i filmen. Han spiller rollen som 'Father Kelly', som er en af filmens hovedroller.

Clara McGregors forældre nåede at være gift i hele 22 år, før de gik fra hinanden i et opsigtsvækkende brud.

Arkivfoto af Clara McGregor og hendes far, Ewan McGregor.
Arkivfoto af Clara McGregor og hendes far, Ewan McGregor. Foto: ANGELA WEISS
Vis mere

I 2017 blev Ewan McGregor nemlig spottet af paparrazofotografer, mens han kyssede sin daværende filmkollega Mary Elizabeth Winstead.

Noget, der vakte stor opsigt, fordi McGregor på det tidspunkt stadig var gift med Mavrakis.

Kort efter skandalen stod McGregor og den 13 år yngre Winstead frem som par i offentligheden, hvilket fik Clara McGregor til at rase på sociale medier.

Her kaldte hun blandt andet Mary Elizabeth Winstead for 'a piece of trash', hvilket på dansk bedst kan oversættes til 'et stykke affald'.

Clara McGregor beklagede senere raseriet til The Times, men udtalte samtidig, at det var en følelsesladet tid.

»Det var ikke den mest modne måde at håndtere tingene på, men jeg var rasende og ked af det,« sagde hun og fortsatte:

»Der var sket meget op til den kommentar, og der var mange ting at håndtere. Det er ikke for at finde på undskyldninger, men ja … Det var bare ikke mit bedste øjeblik.«

Kendisdatteren understregede i samme interview, at selvom hun holdt med sin mor, så ville utroskaben ikke komme til at ødelægge hendes forhold til faren.