En tankstation i Tennessee har helt ubevidst formået at få et opslag på sociale medier til at gå viralt.

Tankstationen, Celina 52 Truck Stop, delte onsdag et billede af en lyshåret lastbilchauffør ved navn Amelia på Facebook, fordi hun havde vundet en konkurrence.

Umiddelbart meget uskyldigt …

Hvad, tankstationen dog ikke lige havde bemærket, var, at kvinden ligner komikeren og skuespillerinden Amy Schumer som snydt ud af næsen.

Kan du se, hvem der er hvem?
Kan du se, hvem der er hvem? Foto: Mark Ralston/Ritzau Scanpix og Twitter.
Vis mere

Selvom tankstationen ikke selv bemærkede lighederne mellem de to kvinder, så var brugere på Twitter lynhurtige til at pointere sammenfaldet.

'Det her ER Amy Schumer', skriver forfatteren Kimberly Nicole Foster for eksempel.

Også Amy Schumer selv er forbløffet over, at hun tilsyneladende har en dobbeltgænger.

»Vent lige … Hvad pokker sker der på en tankstation? Der sker mig,« skriver hun i et opslag på sociale medier.

Selvom mange er nærmest i chok over, hvor meget de to kvinder ligner hinanden, så har mange påpeget, at der er en yderst nem måde at se forskel på de to.

Lastbilchaufføren Amelia har nemlig en lille tatovering af en tåre under sit øje.

En tatovering, der ofte fås af folk, der har begået mord, hvilket har taget en del fokus i kommentarsporet på tankstationens sociale medier.

Tankstationen har derfor følt sig nødsaget til at dele endnu et opslag, hvori de afviser, at Amy Schumers look-a-like er morder.

'Prisvinderen Amelia har bedt os om at påpege, at hendes tatovering ikke skyldes, at hun har myrdet nogen,' lyder det i opslaget, som dog alligevel fortsætter på dramatisk vis:

'Hun kom på ulykkeligvis engang til at dræbe en fodgænger, fordi hun faldt i søvn ved rattet, så hun fik tatoveringen for at ære den person.'