Dennis Knudsens navn er blevet udnyttet på internettet.
Dennis Knudsens navn er blevet udnyttet på internettet. Foto: Jonas Skovbjerg Fogh

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Der har de sidste 14 dage kørt reklamer på nettet for et såkaldt vidundermiddel -  en creme, som kan fjerne alle dine rynker. Der står, at produktet er udviklet af kendis-frisøren Dennis Knudsen, og så må det jo næsten være sandt. Men nej – for reklamerne er falske.

Frisøren har derfor skrevet et Instagram-opslag, hvor han advarer alle sine kunder mod at købe hans produkter gennem disse sider, for han har i løbet af torsdag modtaget mange beskeder fra utilfredse folk, der ikke har modtaget deres varer.

'Kære venner, kunder, PAS PÅ dette er en falsk reklame,' skriver han blandt andet på Instagram.

»Jeg har det rigtig dårligt med, at en masse mennesker mister penge, fordi de viser mig loyalitet, når det ikke har noget med mine produkter at gøre,« fortæller Dennis Knudsen til BT.

Roskildefestival2015sad

Han ved ikke, hvem der står bag de falske annoncer, men han slår fast overfor BT, at produkterne intet har med ham at gøre, og at folk skal holde sig langt væk fra dem.

»Jeg aner ikke, hvem der står bag, men jeg har indgivet en politianmeldelse, og så håber jeg virkelig, at de vil gå videre med det. Det er jo misbrug af mit navn,« siger han.

Reklamerne er angiveligt for en creme, som skulle kunne udføre mirakler, men Dennis Knudsen kender intet til den.

dennissss123

»Det er slet ikke mit produkt, det hele er ’fake’,« fortæller frisøren.

Dennis Knudsens produkter kan købes i Føtex, Bilka og på hans egen webshop, så hvis du vil være sikker på ikke at blive snydt, så er det her, du skal hen, hvis du vil have fingrene i dem.

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.