Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Kendall Jenner har skaffet sig 236 millioner følgere på Instagram og har en anslået formue på mere end 500 millioner kroner.

Men hun har mere end svært ved at skære en helt almindelig agurk.

Det viser et klip fra serien 'The Kardashians', hvor Kendall Jenner giver sig i kast med to så alternative skæreteknikker, at hendes mor, Chris Jenner, i sidste ende kalder på familiens kok og spørger, om han ikke kan skære agurken for datteren.

Den slags absurditeter går selvfølgelig ikke ubemærket hen på Twitter, hvor brugerne ganske enkelt er i chok og det noget aparte klip, som du kan se længere nede i artiklen.

  • Jeg kan ikke få nok af Kendall Jenner, som er så opsat på at bevise, at hun ikke er en rig, forkælet pige, at hun insisterer på at lave sin egen snack og i forsøget på at skære en agurk næsten får sin skulder til at gå af led.
  • Jeg glemmer aldrig synet af Kendall Jenners vanvittige forsøg på at skære en agurk.
  • Kendall Jenner forsøg på at skære en fucking agurk er det mest tragiske, jeg nogensinde har set.
  • Måden, Kendall Jenner skærer agurk på, vil hjemsøge mig.
  • Det kan godt være, at Kendall Jenner er rig og berømt, men jeg kan i det mindste skære en agurk.
  • Du kan ikke overbevise mig om, at klippet, hvor Kendall Jenner forsøger at skære en agurk, ikke er et eller andet avantgarde kunststykke.
  • Når du føler, at du er dårlig til noget, så se, hvordan Kendall Jenner skærer agurk.

Der er også flere, der sætter spørgsmålstegn ved, om der er sket en brist i opdragelsen, siden hun ikke besidder så basal en evne som at skære grøntsager.

Det humoristiske i klippet er dog ikke gået hovedpersonens egen næse forbi.

Kendall Jenner er nemlig selv gået til tasterne og har videredelt et af de mange tweets, som gør grin med hende. Hertil skriver stjernen kort og godt:

»Tragisk!«

Kendall Jenner og hendes familie er dog langt fra uvante med opmærksomheden.

Til det nyligt afholdte Met Gala i New York var det det således søsteren Kylie Jenner og halvsøsteren Kim Kardashian, som med hvert deres ekstravagante kjolevalg løb med opmærksomheden.

Andre læser også