27. juli beordrede en dommer den amerikanske sanger Kelly Clarkson til at betale godt 200.000 dollar til sin eksmand Brandon Blackstock – hver måned.

Det er dog ikke sikkert, at det bliver sådan. Det skriver People.

Beløbene, der dækker både ægtefællebidrag og børnepenge, er nemlig kun midlertidige, indtil der findes et endeligt forlag.

Sådan lyder det fra en kilde tæt på sagen.

Kelly Clarkson og Brandon Blackstock tilbage i 2013, da forholdet stadig var ungt.
Kelly Clarkson og Brandon Blackstock tilbage i 2013, da forholdet stadig var ungt. Foto: POOL
Vis mere

Og mon ikke Kelly Clarkson ville være glad for at spare de 14,7 millioner kroner om året.

Et beløb, der i øvrigt kunne have været markant højere, hvis det var gået efter eksmand Brandon Blackstocks hoved.

Han skulle nemlig have bedt om 436.000 dollar om måneden, og så var Kelly Clarksons årlige regning blevet banket op på hele 32,8 millioner kroner.

Kelly Clarkson har allieret sig med kendisadvokaten Laura Wasser, som også hjalp Kim Kardashian, da hun lå i skilsmisse med rapperen Kanye West.

Allerede tilbage i november fik Kelly Clarkson den primære forældremyndighed over parrets to børn, syvårige River Rose og femårige Remington Alexander.

I løbet af skilsmissen har sangeren flere gange talt om fokusset på børnene. I februar satte hun ord på det i sit eget talkshow, 'The Kelly Clarkson Show'.

»Jeg gør det lige (deler forældremyndigheden, red)., og det er hårdt. For mig og Brandon er det en svær ting, fordi vi er forskellige steder, og selvom vi er enige om de vigtigste ting, er det svært, når man ikke er sammen hele tiden. I hvert fald for mig.«

»Så længe vi sørger for, at det handler om børnene og deres bedste interesser, så er vi begge ombord,« sagde hun.

Kelly Clarkson og Brandon Blackstock nåede at være gift i syv år. Hvornår det sidste, økonomiske punktum i sagen sættes, vides endnu ikke.