Den 33-årige Katrine Hertz Mortensen fra TV2 NEWS bliver Mikkel Behas nye makker på 'Go' Morgen Danmark'.

- Det bliver helt vildt sjovt og udfordrende! 'Go' morgen Danmark' er en stor chance for at prøve sig selv af i alle genrer som vært, siger Katrine Hertz Mortensen.

Udover at være plukket fra TV2 News, kommer Katrine Hertz Mortensen med erfaringre fra blandt andet 'Go' Morgen P3' og radioprogrammer som 'Wichmann og Bonuseffekten'. Og nu skal hun så vænne sig til at stå tidligt op.

- Selv om jeg ikke er et udpræget A-menneske, har jeg altid haft det fint med at arbejde om morgenen og møde tidligt. Der er en helt særlig stemning om morgenen, når man sender live - og det er sjovt at være med til at sparke folks dag i gang, siger den nye morgenvært.
 
Katrine Hertz Mortensen skal sige go'morgen sammen med Mikkel Beha Erichsen, og hun glæder sig til det nye makkerskab.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med Mikkel. Han er utroligt engageret, positiv og har god energi, siger hun.

Også TV2-redaktør Jes Schrøder glæder sig over den nye værtinde.

- Med sin baggrund fra både radio og tv har Katrine Hertz Mortensen det helt rigtige udgangspunkt for at lave 'Go' morgen Danmark'. Hun har masser erfaring, godt humør og gedigen journalistik at give til programmet, siger Jes Schrøder. 

De første uger fortsætter Mikkel Beha med Lisbeth Østergaard ved sin side, indtil Katrine Hertz Mortensen i løbet af efteråret vipper hende af pinden.