Glamour-modellen Katie Price har haft et ombrust kærlighedsliv i mange år.

Hun gik blandt andet igennem et meget offentligt og turbulent brud med sin tidligere forlovede Kris Boyson tidligere på året. Nu ser det dog ud til, at der er nyt i modellens kærlighedsliv.

Den 42-årige stjerne er nemlig begyndt at danne par med den 31-årige Carl Woods, der både er bilsælger og reality-stjerne.

Price, der har været gift tre gange tidligere i sit liv, offentliggjorde det nye forhold på sin Instagram-profil.

Her har hun lagt et billede op af dem begge, hvor de kigger ind i kameraet.

Carl Woods har tidligere været deltager i reality-programmet 'Love Island', hvor han beskrev sig selv som 'selvsikker, charmerende og skandaløs'.

Han afslørede desuden, at han har en helt særlig hang til barmfagre glamour-modeller.

I programmet fortalte han, at han søgte en kvinde, som kunne grine af sig selv, men som samtidig gerne måtte opføre sig som en kvinde. Derudover ville det ikke gøre noget, hvis hun lignede modellen Jodie Marsh, lød det.

Her ses Katie Price, der også er kendt som Jordan, sammen med sin eksmand Peter Andre (t.h.) og prins Charles.
Her ses Katie Price, der også er kendt som Jordan, sammen med sin eksmand Peter Andre (t.h.) og prins Charles. Foto: POOL
Vis mere

Noget, der måske ikke falder i den bedste jord hos hans nye kæreste. Katie Price og Jodie Marsh har nemlig haft en meget berømt konflikt med hinanden, som blandt andet har udspillet sig på sociale medier.

Katie Price er mor til fem og har tidligere blandt andet været gift med sangeren Peter Andre.