Lyt til artiklen

Den tidligere model Katie Price, også kendt som Jordan, har været ude for en voldsom ulykke.

I en forlystelsespark i Tyrkiet, hvor stjernen er på ferie med sin kæreste og to af sine børn, har hun brækket begge sine fødder, skriver The Sun.

Det skete, da den 42-årige stjerne forsøgte at hoppe ned fra en mur under et besøg i parken Land of Legends, som ligger i byen Belek i Tyrkiet.

Hun blev efter ulykken kørt på skadestuen, skriver det engelske medie, og man har fundet ud af, at hun i ulykken brækkede begge sine hæle.

For at blive gående igen, er stjernen, der er kendt for sine sexede billeder, nødt til at blive opereret. Hendes helingsproces vil efterfølgende tage mindst tre måneder.

Dog lyder det, at hun nok nærmere skal regne med seks måneders helingsperiode, hvor hun i starten slet ikke vil være i stand til at gå.

Den voldsomme nyhed kommer dagen efter, at man på Prices Instagram-profil har kunnet se, hvor dejlig en ferie hun og kæresten Carl Woods, kendt fra den engelske udgave af reality-programmet 'Love Island', havde.

Her har de nydt godt af sol og pool og har delt kyssebilleder, hvor de ser meget glade ud.

Med sig på turen har hun børnene Junior på 15 år og Princess på 13 år.

De seneste nyheder om de brækkede fødder er sikkert ikke noget, moren til fem ligefrem har brug for i sit travle liv. Det er dog ikke den eneste modstand, hun har mødt på det seneste.

For nylig blev hendes ældste barn, sønnen Harvey på 18 år, syg og måtte på intensivafdelingen og indlægges i 10 dage.

Derudover var datteren Princess' hund Rolo også ude for en ulykke, som den omkom under.

Og hvis det ikke skulle være nok, så har den også været gal med økonomien. 400 millioner kroner var røget sig en tur, da Katie Price blev erklæret konkurs i november sidste år.

Nu skal kendissen i forbindelse med sin seneste ulykke flyves tilbage til England, hvor det er meningen, hun skal modtage behandling. Hun er i den forbindelse nødt til at stoppe sin ferie før tid – med to ben pakket ind i gips.