Man skal lægge øre til meget, når man bliver en del af det engelske kongehus.

Det har hertuginde Meghan måttet sande, efter hun giftede sig ind i det engelske kongehus. Og nu er der så en debattør, som påstår, at prins Harry skulle have haft en anden.

»Vi (det britiske folk, red.) ønskede, at prins Harry endte sammen med en fræk blondine.«

Sådan siger den engelske kommentator Katie Hopkins, som er kendt for at støtte partier ude på højrefløjen og for eksempelvis at kalde migranter for kakkerlakker.

Arkivfoto af Katie Hopkins. AFP PHOTO / OLI SCARFF . OLI SCARFF / AFP
Arkivfoto af Katie Hopkins. AFP PHOTO / OLI SCARFF . OLI SCARFF / AFP Foto: OLI SCARFF
Vis mere

Det skriver det australske medie news.

Nu skaber den stærkt kontroversielle debattør igen heftig diskussion. Hun er nemlig også berygtet for at være meget kritisk over for prins Harrys kone.

I den australske udgave af programmet '60 Minutes' har hun udtalt, at hertuginden ikke lever op til det, man forventede.

»Det britiske folk er meget beskyttende over for deres kongelige. Vi vil gerne have, de er brillante, vi vil have, de er royale og en smule uopnåelige,« siger hun og fortsætter:

(Arkivfoto) Hertug og hertuginde af Sussex, Meghan og harry, da de inden deres søn kom til verden besøgte Australien. SAEED KHAN / AFP
(Arkivfoto) Hertug og hertuginde af Sussex, Meghan og harry, da de inden deres søn kom til verden besøgte Australien. SAEED KHAN / AFP Foto: SAEED KHAN
Vis mere

»Jeg går ud fra, vi bare er en smule skuffede over, at det, vi endte med, som nu udgiver sig for at være kongelig, er en halv-idiot, halv-fake fraskilt skuespillerinde, som ikke ønsker at spille det royale spil.«

Sådan siger Hopkins i meget direkte sætninger, som i et radio-program bliver fulgt op af ny kritik rettet mod hertugen og hans kone:

»Vi elsker Harry, fordi han plejede at være fræk, han plejede at være sjov, og vi ville ikke have ham til at være sammen med den perfekte prinsesse, overhovedet.«

I stedet mener Hopkins, at en fræk blondine var vejen at gå, og så kunne de sammen lave uartigheder, som de 'frække børn i klassen'.