Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det går bestemt ikke stille for sig i retssagen mellem Johnny Depp og hans ekskone Amber Heard, der lige nu finder sted i Virginia.

I sagen, hvor eksparret har sagsøgt hinanden for millioner af dollar, bliver der ikke just sparet på beskyldningerne, som er fløjet gennem retssalen, hvor adskillige personer har indtaget vidneskranken.

Senest er supermodellen Kate Moss, som dannede par med Johnny Depp fra 1994 til 1998, blevet indkaldt som vidne af Depps advokater, efter Amber Heard tidligere nævnte hende i sagen.

Fra vidneskranken henviste hun nemlig til rygter om, at Depp engang skulle have skubbet Kate Moss ned ad en trappe på en ferie til Jamaica. Noget, supermodellen dog selv afviser blankt.

Kate Moss vidnede gennem et videosignal fra Gloucestershire i England.
Kate Moss vidnede gennem et videosignal fra Gloucestershire i England. Foto: EVELYN HOCKSTEIN
Vis mere

Ifølge Kate Moss gled hun selv på trappen, der var våd efter en regnbyge. Det skriver flere udenlandske medier, herunder Sky News.

»Jeg skreg, fordi jeg ikke vidste, hvad der var sket med mig, og jeg havde ondt. Han (Johnny Depp, red.) kom løbende for at hjælpe mig og bar mig til mit værelse og skaffede mig lægehjælp,« forklarer hun onsdag gennem et live-videosignal fra Gloucestershire i England.

Adspurgt, hvorvidt Johnny Depp skubbede hende ned ad trappen, er svaret klart:

»Nej. Han har aldrig skubbet til mig, sparket mig eller smidt mig ned ad nogen trapper,« fortæller Kate Moss.