For et par uger siden fik pornofilmselskabet 'Vivid Entertainment' en henvendelse fra en anonym køber, der var interesseret i at købe Kim Kardashians sex-video for at fjerne det fra nettet fuldstændig. Rygterne gik på at Kim Kardashian selv skulle stå bag, men selskabets direktør afviser.

- Det vil give mening, hvis det var Kim, men det ser ikke ud til at være hende, udtaler Steven Hirsch fra 'Vivid Entertainment' til tmz.com.

Kim Kardashians sexvideo, der dukkede op i 2007 og gjorde den amerikanske skønhed verdensberømt, er et eftertragtet stykke film og 'Vivid Entertainment' kræver 30 millioner dollars for rettighederne. Det beløb er den anonyme køber langt fra at ville betale. Han/hun vil betale 5 millioner.

Ifølge Steven Hirsch har han flere gange mødtes med en repræsentant for den hemmelige køber, som har fortalt ham, at køberen vil afsløre sig selv, når handlen går igennem. Derefter vil han/hun også stå frem og fortælle, hvorfor båndet skal fjernes for offentligheden.

Til tmz.com fortæller en kilde tæt på Kim Kardashian, at hun ikke ved hvem den hemmelige køber er, og at hun ikke har noget med handlen at gøre.

Men hun er meget nysgerrig efter at få at vide, hvem der er så opsat på at hjælpe hende af med båndet.

Andre læser også