Lyt til artiklen

Forholdet mellem Pete Davidson og Kim Kardashian er slut.

Og det er i den grad noget, der vækker glæde hos Kim Kardashians eksmand, rapperen Kanye West.

Gennem hele forholdet har Kanye West hånet Pete Davidson, som han har givet øgenavnet 'Skete', og han har sågar lavet en musikvideo, hvor en animeret udgave af Pete Davidson begraves levende.

Og Kanye West holder sig da heller ikke for god til nok engang at stikke til Pete Davidson efter nyheden om forholdets afslutning. Det sker på Instagram.

Sådan så Kanye Wests opslag ud. Et opslag, som han siden har slettet. Foto: Instagram
Sådan så Kanye Wests opslag ud. Et opslag, som han siden har slettet. Foto: Instagram
Vis mere

»Skete Davidson er død 28 år gammel,« lyder forsiden på det billede af en falsk udgave af The New York Times, som Kanye West har delt.

Forsiden langer også ud efter rapperen Kid Cudi, da der med småt står skrevet, at Kid Cudi skulle have spillet til begravelsen, men han er for bange for flaskekastere.

Dette er en reference til en koncert som Kid Cudi spillede i sidste måned, hvor han forlod scenen, fordi medlemmer af publikum blev ved med at smide ting efter ham, mens de angiveligt råbte Kanye Wests navn.

De to rappere har tidligere arbejdet sammen, men er flere gange blevet uvenner. Det seneste udfald mellem de to skulle skyldes Kid Cudis venskab med Pete Davidson.

Pete Davidson ignorerede i lang tid Kanye Wests trusler og udfald, men han tog bladet fra munden, da Kim Kardashian kom under beskydning og sagde, at nok var nok.

Han foreslog, at de to satte sig ned og talte tingene igennem, men det tilbud tog Kanye West aldrig imod.

Noget tyder da også på, at det hele har tæret på Pete Davidson.

Ifølge People har komikeren nemlig gået til traumeterapi siden april i år. En direkte konsekvens af Kanye Wests chikane.

»Den opmærksomhed og negativitet, der er kommet fra Kanye, har været en udløser for Pete, og han har været nødt til at søge hjælp,« siger den unavngivne kilde.

Herfra lyder det også, at komikeren ingen fortrydelse har i forhold til sin tid med Kim Kardashian, men at han nu blot ønsker at se fremad og fokusere på sin karriere.