Johnny Hansen, Forsanger i Kandis.
Johnny Hansen, Forsanger i Kandis. Foto: Henning Bagger
Straks efter nyheden om Johnny Hansens nyfødte søn kom frem, begyndte hans mange tusinde danske og norske Facebook-fans at spekulere i et muligt navn.

Onsdag spillede Kandis ved en handicapfest i Løgumkloster. Ifølge flere fans præsenterede Hansen ved den lejlighed nyheden om sin søn med navnet Bimmer.

- Hej Gitte og Johnny.. Et stort og hjertelig TILLYKKE med lille Bimmer, skriver Jeanette Poulsen for eksempel på Facebook.

Norske Bjarne Bjerke skriver kort og godt:

- Gratulerer med Bimmer.

Det er normalt, at nybagte forældre giver deres nyfødte et øgenavn, indtil det rigtige navn afsløres ved dåb eller navngivning. Det er også tilfældet her.

- Det er rigtigt, at Johnny og Gitte kalder deres søn Bimmer og Holger. Men de holder hans rigtige navn hemmeligt, siger Kandis pladeselskabschef Henrik Sørensen til bt.dk.

Dåben forventes at finde sted i løbet af sensommeren. Johnny Hansen tillader foreløbig ikke sig selv en længere barselsorlov. Kandis spiller i aften i Kalundborg. Sønnen er Johnny Hansens tredje barn. Han er i forvejen far til døtrene Caroline og Cecilie.

Siden kæresten Gitte Mortensen flyttede ind hos Johnny og pigerne i februar 2010, har hun udviklet et varmt og fortroligt forhold til Caroline og Cecilie.

– De og jeg ved, at jeg aldrig bliver deres mor. Men de ved, at jeg er der for dem, hvis de har brug for at snakke om noget, der er svært at tale med farmand om. Selvfølgelig har de haft svære øjeblikke, siden deres mor døde. Piger i deres alder er følsomme. Derfor var det vigtigt for Johnny og mig, at de som de første fik nyheden om min graviditet, siger Gitte Mortensen til Ude og Hjemme.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.