Foto: Henning Bagger

Kandis-forsanger Johnny Hansen har gået gruelig meget igennem de seneste år. Han og familien var kommet op til overfladen igen efter en tragedie, men i denne uge er party-musikerens datter på forsiden af Se og Hør med mærkatet ’anholdt’.

Ugebladet erfarer nemlig, at datteren blev anholdt i forbindelse med et indbrud begået i Hurup i Nordjylland julenat. Ugebladet beskriver også, hvordan datterens hus er kendt for alt andet end noget godt i lokalområdet.

Far ejer huset

Huset er ejet af Johnny Hansen, der købte huset til sin datter sidste år.

- Ja, så ved jeg nogenlunde, hvor jeg har hende, sagde Johnny Hansen til BT i den forbindelse.

Bor tæt på gerningsstedet - 1

Sangeren har i tidligere interview været meget ærlig om, hvor hårdt det har været at komme sig ovenpå den familietragedie, der indtraf i december 2008, da hans tidligere kone gennem mange år Helle Bekhøj blev fundet død i et sommerhusområde. Hun havde taget sit eget liv.

Kæmpede med savnet

Den efterfølgende tid var ulykkelig for Johnny Hansen og ikke mindst døtrene, der kæmpede med savnet af deres mor.

Knap et år efter konens død mødte han imidlertid kærligheden igen i form af sin nuværende kone, 42-årige Gitte Mortensen. Og mødet fandt såmænd sted til en Kandis-koncert.

I 2010 flyttede Gitte Mortensen ind i huset i Hurup i Thy, hvor hun blev stedmor til de to døtre. Ikke længe efter begyndte parret at spekulere i familieforøgelse, og i 2012 var der jubel i huset i Hurup, da de sammen fik sønnen Nicklas.

Bor tæt på gerningsstedet - 1

- Der er stadig mørke dage, hvor minderne kan gøre det svært for pigerne, men jeg tror, at de er lykkelige. Og så er de vilde med deres nye lillebror, sagde Johnny Hansen til BT sidste år.

Johnny Hansen udgav bogen ‘Smerten bag smilet’ et år efter Helle Bekhøjs død. Heri beskriver han, hvordan han længe bebrejdede hende selvmordet og de konsekvenser hendes død havde haft for ham og deres døtre.

BT har talt kort med både Johnny Hansen og Gitte Mortensen om den aktuelle sag, men de har på nuværende tidspunkt ingen kommentarer.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.