____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>På dagen, hvor den politiske kommentator Henrik Qvortrup forlader sin post på TV2, har forsangeren i Kandis Johnny Hansen lagt en spydig bemærkning ud på Facebook.

- Når man ser tv i disse dage, kan man ikke lade være med at frydes lidt. Taberne smager deres egen medicin, og ofrene står klar til at smide benzin på bålet, skriver han på sin væg.


 

Flere antyder i de efterfølgende kommentarer på væggen, at kommentaren er en direkte kommentar til skandalen på Se og Hør, hvor Henrik Qvortrup var chefredaktør fra 2002 til 2009.


 BT har på baggrund af bogen "Livet, det forbandede" beskrevet, hvordan SE og Hør via en anonym kilde har brugt ulovlige oplysninger om kendissers brug af kreditkort. Bogen er skrevet af Ken B. Rasmussen, som tidligere har været journalist på Se og Hør. Det fik tirsdag Henrik Qvortrup til selv at stoppe som politisk kommentator på TV2.
 
 

Kandis-sangeren Johnny Hansen har selv flere gange udtrykt utilfredshed med Se og Hør og ugebladets metoder. Senest da bladet skrev en række artikler om hans datter  i starten af 2014.
 


Artiklerne beskrev, hvordan Kandis-forsangerens datter i julen blev anholdt i forbindelse med et indbrud begået i Hurup i Nordjylland. Ugebladet beskrev i den forbindelse også, hvordan datterens hus er kendt for alt andet end godt i lokalområdet.

Johnny Hansen har desuden tidligere truet med at trække Se og Hør i retten for injurier, efter at ugebladet skrev en artikel om, at han gennem flere år skulle have været sin kone utro.