Tre et halvt år efter en meget omtalt tragedie banker lykken igen på døren til Johnny Hansens hus i Hurup, Thy.

Mandag blev Kandis-sangeren og hans kæreste Gitte Mortensen forældre til en lille søn.

- Gitte nedkom med en lille bitte gut i mandags på hospitalet i Thisted, siger Hansens pladeselskabschef, Henrik Sørensen til bt.dk.

- Det er en sund og rask fyr på 3350 gram og 54 cm. Fødslen gik lige efter bogen. Jeg har besøgt dem et par gange på sygehuset. De er meget lykkelige. Det var meningen, at Gitte skulle hjem til huset i dag, fredag. Jeg havde møde med Johnny i morges. Han fortalte, at Gitte glædede sig til at komme hjem i det usædvanligt gode vejr, siger Henrik Sørensen.

Den nybagte far mødtes tidligere fredag med sin pladeboss for at udvælge sange til det kommende Kandis 15-album. Det udkommer formentlig i oktober. Men der var også tid til at tale om den lille familieforøgelse.

- Det er jo en ønskebarn for begge forældre. De har glædet sig vildt. Jeg kan kun glæde mig over, at der er kommet så meget godt ind i Johnnys liv, siger Henrik Sørensen.I december 2008 begik Johnny Hansens kone Helle Bekhøj selvmord. 


I dag er alle medlemmer af familien Hansen kommet videre efter den store sorg.

- Begge døtrene, Karoline og Cecilie, har selvfølgelig set deres lillebror. De er enormt stolte.

Det er Johnny Hansens første søn. Kandis-sangeren optræder ofte med sin far, Bjørn Hansen. Men der går nok et stykke tid, før de udvider til en trio med tredie generation, mener pladeselskabschefen.