For fem år siden blev han landskendt for sit sangtalent i X Factor. Snart kan 21-årig Basim skrive endnu et kapital til karrierebogen.

Med brylcreme i håret, sort læderjakke og det vanlige charmerende smil skal den folkekære sanger Basim medvirke i Tivolis genopsætning af musical-klassikeren Grease.

Her kommer han til at spille sammen med flere kendte navne såsom Silas Holst, Anna David og Julie Steincke, og selv indtager Basim rollen som drengerøven Sonny.

Det er første gang, at den 21-årige sanger prøver talentet af indenfor skuespil, siden han blev landskendt i 2008 ved sin deltagelse i X Factor.

- At skulle spille Sonny i Grease bliver nok den største og sjoveste udfordring, jeg endnu har sagt ja til. Det er jo en klassiker, og når man som sanger skal synge alle de store hits fra Grease, så er det en drøm, der går i opfyldelse, siger Basim i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at være en del af et top-professionelt hold. Jeg er sikker på, at hver aften bliver en fest både for os på scenen og for publikum.

Sidste gang Grease spillede, var det med sangeren Joey Moey i rollen som Sonny. Det er nu op til Basim at løfte den rolle, men der er stor tiltro til ham fra folkene bag musicalen.

- Basim er et stortalent og en fremragende sanger. Han falder helt naturligt ind i rollen som Sonny og vil på sin charmerende facon give rollen et skønt og friskt pust, der peger direkte tilbage til den Sonny, som man kender fra Grease The Movie. Bare vent – pigerne vil stå i kø, siger Executive Producer Jesper Winge Leisner.

Forestillingen vender tilbage til Tivolis Koncertsal fra den 12. februar 2014