Mens Erik Brandt kan glæde sig over atter at være kommet på god fod med sine døtre igen, efter at han har kvittet alkoholen, går det knap så heldigt med kærligheden. Den kendte modeskaber er nemlig blevet single.

Solen skinner, foråret er kommet til landet, og livet går atter den rigtige vej for modeskaberen Erik Brandt, der har lagt de seneste måneders alkoholproblemerne bag sig og atter har fået et godt forhold til sine døtre. Alkoholmisbruget havde ellers tæret på forholdet, hvilket modeskaberens ældste datter Emilie Brandt afslørede på Facebook i slutningen af december.

Men de seneste måneder er det lykkedes Erik Brandt at lægge hvidvinen fra sig, fortæller han til BT onsdag.

Det er dog ikke alt, det går lige godt med. Trods de gode nyheder, går det knap så heldigt med kærligheden.

Forholdet til den tyve år yngre kæreste Anne Christensen er bristet, fortæller den 73-årige modemand.

»Det har kørt lidt frem og tilbage, men det er slut nu,« siger Erik Brandt.

Han mistede sin kone, designeren Margit Brandt, der også var mor til hans to voksne døtre, i 2011. Parret nåede at være gift i 45 år, før Margit Brandt i en alder af 66 år døde af lungesygdommen KOL, som hun havde lidt af i flere år.

Erik og Margit Brandt nåede at være gift i 45 år.
Erik og Margit Brandt nåede at være gift i 45 år. Foto: Camilla Rønde
Vis mere

Siden har Erik Brandt haft flere forhold, blandt andet til Sascha Justesen, som har været hans tidligere sekretær. Det forhold holdt dog ikke, og efterfølgende fandt han altså sammen med Anne Christensen, der er sekretær i Friluftsrådet.

»Hun er meget sød, og jeg er SÅ forelsket,« fortalte en glad Erik Brandt til Ekstra Bladet sidste år om forholdet til den 15 år yngre kvinde.

Men selv om Erik Brandt dengang ytrede ønske om at gifte sig med Anne Christensen, så vokser træerne altså ikke ind i himlen, og ifølge modeskaberen er parret altså nu gået fra hinanden.