Stine Marthine Pedersen, der blev landskendt i programmet 'Landmand søger kærlighed', afslører en stor nyhed.

Det gør hun i en story på Instagram, hvor hun fortæller, at hun har fundet sin drømmebolig sammen med kæresten, Niels, som hun fandt sammen med i den seneste sæson af TV 2-programmet.

»Jeg kan fortælle, at jeg har sagt mit job og lejlighed op, og at vi flytter efter nytår, fortæller den 27-årige landmand i sin story.

Stine Marthine Pedersen og 23-årige Niels har været kærester i omkring et halvt år, og de bor i forvejen sammen i hendes lejlighed i Aars.

Nu har det unge par dog altså taget skridtet videre og fundet en fælles bolig. Den ligger – ifølge Billedbladet – nær Brørup vest for Kolding, og den har sågar plads til Stines heste.

Beliggenheden betyder dog, at Stine må flytte et par timers kørsel væk fra sit elskede Nordjylland, hvor hendes far bor.

»Jeg har det egentlig fint nok med det. Man skal lige trække vejret og mærke efter, om man føler, det er det rigtige, men så er det heller ikke længere væk. Det føles rigtigt,« siger Stine til ugebladet.

Selvom Stine altså kan se frem til at måtte undvære sin far i hverdagen, så kan hun glæde sig over, at svigerfamilien kommer tættere på. Niels' forældre bor nemlig i samme område, som parrets nye bolig ligger.