I disse dage bruger Nadialine Von Bach meget af sin tid på Rigshospitalet, hvor hendes kæreste er indlagt efter en slem ulykke.

For tiden bliver aftenerne sene for 'Paradise'-babe og blogger Nadialine Von Bach, der den sidste uge har kørt 1000 kilometer i pendulfart mellem Vordingborg og Rigshospitalet, hvor hendes kæreste er indlagt.

Nadialines kæreste har været ude for en ulykke på sit arbejde, hvor han har slået hovedet gevaldigt og har fået knust nogle knogler i benet. Han blev opereret den 12. november og har på nuværende tidspunkt 11 skruer i sit ben. Derudover har han været igennem en masse scanninger af hovedet.

»Han må og kan ikke gå de næste mange måneder, og han er stadig indlagt. Det er så synd for ham. Men heldigvis er han sluppet billigt med hovedet,« siger Nadialine til Realityportalen.

Ud over at være blogger er reality-baben kendt fra sjette sæson af 'Paradise Hotel', og i 2013 medvirkede hun i fjerde sæson af 'Mig og min mor'.

Nadialines hemmelige kæreste

Nadialine har tidligere dannet par med musikeren Maryann Cotton, men sidste år gik forholdet efter otte år i stykker, da Maryann havde været Nadialine utro gennem to år.

Det var et hårdt brud for Reality-baben, der troede, hun havde fundet manden, hun skulle have børn sammen med.

Der var desuden uenighed mellem de to om, hvorvidt utroskaben skulle deles med resten af verden eller ej.

Nadialine har til nu ikke ønsket at åbne op om, hvem hendes nye kæreste er.

Men hun har ikke lagt skjul på, at han er fra Udkantsdanmark, og at hun kun har været glad for beslutningen om at flytte fra Ballerup til Vordingborg.

'Jeg har ikke fortalt så meget om det, men faktisk har jeg mødt en fyr, som jeg er rigtig glad for. Som overskriften så fint indikerer, er jeg flyttet til Vordingborg for en stund, hvilket jeg på ingen måde havde forudset skulle ske og slet ikke med en ny fyr,' har hun tidligere skrevet på sin blog.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.