I 2018 anmodede Robert De Niro og hans daværende hustru, Grace Hightower, om skilsmisse efter at have været gift i tyve år.

Siden skilsmissen har Grace Hightower påstået, at hun har ret til halvdelen af de penge, som den 78-årige filmstjerne har tjent i løbet af deres ægteskab.

Noget, som Robert De Niro hårdnakket har nægtet. Og nu er der godt nyt for Hollywoodstjernen.

En dommer har nemlig slået fast, at ekskonen ikke kan kræve så meget som en eneste krone af Robert De Niros indtjening. Det skriver Page Six.

»Dommen taler for sig selv. Vi er selvfølgelig enige i dommerens beslutning,,« lyder det kort og kontant fra skuespillerens advokat, Caroline Krauss.

Grace Hightower skal dog trods dommerens beslutning bestemt ikke være bange for at mangle penge.

I eksparrets ægtepagt står der nemlig, at de skal sælge deres tidligere fælles hjem, som har en værdi på 20 millioner dollars, hvorefter Robert De Niro skal købe et hus til minimum seks millioner dollars til ekskonen.

Derudover skal skuespilleren betale hende en million dollars (6,4 millioner kroner) i hustrubidrag om året, indtil hun bliver gift på ny eller dør.

Robert de Niro og Grace Hightower på den røde løber i  2016.
Robert de Niro og Grace Hightower på den røde løber i  2016. Foto: ALBERTO PIZZOLI
Vis mere

Robert De Niro og Grace Hightower blev gift i 1997.

I 1999 gik de dog fra hinanden, men de fandt senere sammen igen og fornyede deres løfter i 2004.

De har to børn sammen.

I forbindelse med skilsmissen har Robert De Niro tidligere udtalt, at deres ægteskab var fyldt med diskussioner om økonomi.

Robert De Niros advokat har sågar hævdet, at skuespillerens pengekasse var noget nær tom som følge af ekskonens 'tårnhøje forbrug'.

»Hr. De Niro er 77 år gammel. Og selvom han elsker sit fag, så skal han ikke tvinges til at arbejde i et drabeligt tempo, bare fordi han skal,« udtalte hans advokat dengang.

»Hvornår stopper det? Hvornår får han mulighed for ikke at sige ja til alle projekter, der kommer ind? Eller ikke at arbejde seks dage om ugen, 12 timer om dagen, bare for at opretholde fru Hightowers tørst efter Stella McCartney?,« fortsatte advokaten.

Grace Hightower har endnu ikke kommenteret den nye udvikling i sagen.