Verdensstjernen Justin Timberlake er far til sønnen Silas, og selvom han ikke ofte lægger billeder af sin dreng på sociale medier, har han nu gjort det i en særlig anledning.

Tidligere har man nemlig kun set billeder af den 5-årige dreng på stjernens Instagram-konto, når han har skulle hylde sin hustru til mors dag.

Nu er det dog i forbindelse med fars dag, at Timberlake har delt billeder af Silas - og det gør han sammen med et budskab.

For billederne, som kun viser sønnen med ansigtet skjult, kommer nemlig med en vis eftertænksomhed fra sangerens side.

»Drenge vokser op til at blive fædre. Det tænker jeg meget over disse dage. Vi prøver at lære vores søn, at elske og respektere alle - vi lærer ham, at alle mennesker er skabt lige, og at ingen burde blive behandlet anderledes på grund af farven af deres hud,' lyder det.

Opslaget, som er lavet i anledning af fars dag, der i USA bliver fejret 21. juni, ligner et klart signal om støtte til 'Black lives matter'-sagen, der for alvor kom øverst på agendaen, efter den afroamerikanske mand George Floyd døde under en arrestation.

Faktisk kan man også se på Justin Timberlakes Instagram-profil, at sagen fylder meget hos ham. De seneste ni opslag handler nemlig på den ene eller anden måde om at bekæmpe racisme.

Stjernen har sønnen Silas Randall Timberlake  sammen med skuespillerinden Jessica Biel, som han også roser i opslaget og kalder sin bedste lærer.