Justin Bieber modtager en American Music Award i Los Angeles, november 2012.
Justin Bieber modtager en American Music Award i Los Angeles, november 2012. Foto: DANNY MOLOSHOK

Der lød højlydte buh-tilråb og piften, da Justin Bieber optrådte på stadionet Rogers Centre i Toronto i søndags. I den canadiske football-liga, Gray Cup, stod Justin Bieber for et musikalsk indslag i 'halftime-showet'. Men 'tween-idolet' faldt ikke i smag hos de fremmødte fodboldfans.

De buhede nemlig højlydt af Bieber, der endda selv er canadier, lige så snart hans ansigt tonede frem på storskærmen. Men den 18-årige popstjerne lod sig ikke mærke med pibekoncerten, der varede lige så længe, som det tog ham at spille numrene 'Boyfriend' og 'Beauty and a beat.'

- Mange tak Canada, jeg elsker jer, skal Justin Bieber have sagt til den utilfredse forsamling, da han gik af scenen. Det skriver Huffingtonpost.com

doutzenryster

Det utilfredse publikum kan muligvis have noget at gøre med et pinligt optrin, Justin Bieber var en del af sidste uge. Her modtog popstjernen den fine orden 'Diamond Jubilee Medal', som blev overrakt til ham af Canadas premierminister, Stephen Harper. Det pinlige bestod i, at Bieber var iført overalls, der kun var knappet i den ene side, og omvendt kasket, da premierministeren overrakte ham ordenen.

- Til Beibers forsvar skal det siges, at jeg havde sagt, jeg også ville have mine overalls på, skrev premierminister Stephen Harper efter det pinlige optrin på Twitter.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.