Almindeligvis er det pigerne, der får tårer i øjnene, når de er til koncert med den canadiske sanger Justin Bieber. Men onsdag var det anderledes. Der var det sangeren selv, der måtte give tårerne frit løb ned over kinderne.

For under en optræden i den tyske by Frankfurt blev den 22-årige sanger så rørt, at han endte med at måtte stoppe op midt i titelsangen fra hans nye album 'Purpose' for at tørre sine øjne i sin t-shirt.

Flere af de fremmødte fans havde deres mobiltelefoner fremme, da tårerne begyndte at presse sig på hos 'Sorry'-sangeren, og de fangede derfor det hele på video, da han rørt måtte holde flere pauser for at komme igennem nummeret.

Det er ikke første gang, Justin Bieber har fældet tårer på scenen.

Det samme skete også sidste år, da han optrådte til MTV Video Music Awards, hvilket mange havde kaldt hans comeback-optræden. Efter at have optrådt med et mix af sangene 'Where Are You Know' og 'What Do You Mean' blev han så overvældet, at han under det stående bifald brød sammen.

Da han senere var på besøg hos Jimmy Fallon i talkshowet ’The Tonight Show’, blev han spurgt ind til situationen fra scenen.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber brød sammen på scenen: Nu forklarer han hvorfor

»Det var alt sammen bare så overvældende for mig. Jeg glemte nogle ord, så det var jeg lidt skuffet over. Jeg havde helt ærligt ikke forventet, at publikum ville støtte mig på den måde, de gjorde. Sidste gang, jeg var til prisuddeling, blev jeg buhet ad,« sagde Justin Bieber i interviewet.

Hans MTV-optræden kom også forud for, at hans første album i tre år skulle udkomme sidste år.

»Jeg har arbejdet så hårdt for dette album. Jeg har arbejdet så hårdt på at blive den mand, jeg ønsker at være. Når man står derude, kan man ikke undgå at føle sig dømt. Jeg følte mig bare dømt, og jeg ønskede bare så meget at vinde og at gøre det, jeg elsker så højt, at jeg satte alt på spil,« sagde han og sluttede:

»Det var det, der var så specielt ved det øjeblik i slutningen (af hans optræden, red.). Det var autentisk, det var ægte. Jeg ville det bare så meget.«