June og Peter Belli har været gift i 45 år, og de har aldrig veget fra hinandens side. Og det har de ikke tænkt sig at begynde på - heller ikke i døden.

- June, hun er alt, fastslår Peter Belli, der fylder 70 næste år.

Selvom småskavanker fylder mere og mere i dagligdagen, er Peter Belli hverken ved at stille mikrofonen eller træskoene. Men han og June forholder sig alligevel til døden og taler om, at deres kærlighed rækker ud over det jordiske liv og ind i døden.

SE BILLEDER FRA DERES SKØNNE LIV: 45 års kærlighed mellem June og Peter Belli

- Det er en tanke, jeg ikke kan undgå at få nu med alderen. Hvad fanden ville jeg gøre, hvis June gik bort? Og hvad med hende, hvis jeg skred, før hun gør? Det er noget vi snakker om, fortæller Peter Belli i dagens BT.

- Det sværeste er den, der kommer til at sidde tilbage. Jeg har det faktisk frygteligt ved at tænke på, hvis hun går bort før mig. Jeg aner ikke, hvad der vil ske med mig. Eller omvendt. For pokker. Det er jo fordi vi elsker hinanden så højt, siger Belli.

SE BILLEDER FRA DERES SKØNNE LIV: 45 års kærlighed mellem June og Peter Belli

Køb BT i dag og læs det rørende interview, hvor Peter Belli fortæller, hvordan han og June vil begraves sammen, og hvordan de holder liv i kærligheden 47 efter, de mødte hinanden.