Han står trofast ved hendes side, hver eneste fredag til 'Allstars'. Ligesom hun ofte sidder på tilskuerrækkerne og hepper, når han spiller for sin håndboldklub Fredericia HK.

Sangerinden Julie Berthelsen og kæresten Minik Dahl Høegh har snart dannet par i to år. Og parret er ikke bange for at vise, hvor glade de er for hinanden. Hverken på tv eller på håndboldbanen.

- Alting er så let imellem Minik og mig. Vi passer bare så ufattelig godt sammen. Han er en fantastisk sparringspartner og enormt kvik, siger Julie Berthelsen.

Forelskelsen lyser også ud af den 30-årige 'Allstars' -korleder, når hun taler om sin kæreste. Og gentagne gange understreger hun også, at han er manden, hun vil være sammen med. Og manden hun gerne vil vende tilbage til Grønland og bo med .

- Jeg vil rigtig gerne have børn. Og jeg drømmer om en fremtid med Minik, siger hun.


Grønlandsdage i Tivoli

Så stålsikker var hun dog langtfra, da de to mødte hinanden for første gang. Det var under de såkaldte Grønlandsdage i Tivoli for to år siden. På det tidspunkt var Minik Dahl Høegh netop kommet ud af et forhold og var fast besluttet på at fokusere 100 pct. på sin håndbold, mens Julie Berthelsen havde været single i knap et år. Forinden havde hun dannet par med en anden grønlandsk håndboldspiller, Hans Peter Motzfeldt, i fem år.

- Min plan var at blive gift, inden jeg var 30. Og jeg troede, det skulle være med Hans Peter. Men det sidste halvandet år havde vi mange problemer, og til sidst kunne vi ikke give det flere chancer, siger hun og forklarer, at hun derfor havde brug for en periode til at finde sig selv og finde ud af, hvad hun ville.


Ledte ikke efter kæreste

- Hverken Minik eller jeg regnede med , at det skulle være os to, siger hun og fortsætter: »Ingen af os ledte efter en kæreste, vi kendte knap nok noget til hinanden, og så er han jo også seks år yngre end mig. Alligevel endte de to med at udveksle telefonnumre i Tivoli.

Og kort tid efter gik de på date.

- Der gik ikke mange dage, efter vi havde mødt hinanden, før vi begge vidste, at vi var skudt i hinanden og gerne ville det her, siger hun og kan ikke lade være med at grine.

For hun må indrømme, at hun ikke havde regnet med, at hun endnu en gang skulle falde for en grønlander, der oven i købet også er håndboldspiller.

- Men som jeg altid siger, så ved man, hvad man går ind til. Hvorfor så lave om på det, griner hun og må samtidig krybe til korset. For det viser sig nemlig, at nationalitet og karriere ikke er det eneste, Minik Dahl Høegh og ekskæresten har tilfælles.


Begge er fra samme by
- De er også fra samme by i Grønland. Og det har vi grinet meget ad, siger hun og må samtidig indrømme, at det også var grænseoverskridende.

Ikke mindst, da hun første gang skulle besøge sine nye svigerforældre.

- Jeg havde lidt blandede følelser med at komme tilbage til den by, som mindede mig om en anden tid. Nogle minder er gode, og andre er knap så gode. Og jeg havde stadig lidt ar på sjælen. Og samtidig var det nok også lidt pinligt. Men vi gjorde det sammen, og jeg klarede den.