Joy fra Kanal 5-serierne 'Singleliv' og 'Mig og min mor' viser i ny dokumentarserie, hvordan hun bliver nødt til at sende billeder af sin bagdel, for at få økonomien til at hænge sammen.

I DR3's dokumentar 'Selvoptaget' om tidligere og nuværende realitystjerner er en af hovedpersonerne 25-årige Joy K. Petersen.

Hun er i programmet i praktik som pædagog, hvor hun kun får SU, så der er ikke meget at rutte med. Og det skal der helst være, når 1.000 kr. om måneden går til hendes hund Lucas, der lider af en sjælden hundesygdom, der hurtigt kan slå Lucas ihjel, hvis han ikke får sin medicin.

Derfor kæmper Joy en kamp for at få skrabet penge ind.

- Jeg skal virkelig være kreativ, og det er hårdt. Eksempelvis har jeg sendt billeder til forskellige blade, hvor jeg har fået et beløb. Men efter der er betalt skat, er der ikke meget tilbage, siger Joy.

Det har været billeder, hvor Joy har stået i bikini. Primært med bagdelen mod linsen, men der går grænsen også for Joy.

Af hensyn til Joys karriere som pædagog, så kunne hun aldrig finde på at gå længere end det. Dog fortæller hun, at hun godt kunne tage imod et tilbud, som kunne lyde på 1.000 kr. for at gå ud og spise med ham. Men kun spise. Ikke noget med sex og kys.

- Jeg kunne sagtens lave nogle gæstebartender-jobs eller lignende, men aldrig noget, der går over min grænse. Så vil jeg hellere bare gå ud samle flasker, understreger Joy,