Det er ikke kun de halvvoksne børn af curlingforældre, der får på pulden for deres dårlige opførsel. Nu er det også dem på 40, som Casper Christensen og Klaus Riskær Pedersen der bliver offentligt irettesat.

En fredag for et par uger siden sad udenrigskorrespondenten og klummeskriveren Annegrethe Rasmussen på en fancy udendørs cafe på Kgs. Nytorv.

Ved siden af sidder komikeren Casper Christensen og den tidligere finansmand, Klaus Riskær Pedersen, i et selskab og drikker hvidvin i solskinnet. Stemningen ved nabobordet er ifølge Annegrethe Rasmussens blog mere end løssluppen.

- 'Er de ved at optage en episode af Klovn?' spørger jeg min københavner-veninde, da en af mændene iført skrigorange skibriller har givet en tilfældig forbipasserende kvinde i en flot gul, kort kjole et gevaldigt klask i røven, mens selskabet skriger af grin og forlanger flere drinks, som hun skriver i sin blog, der bliver bragt i dagbladet Information i dag.

Annegrethe Rasmussen navngiver i sin klumme ikke personerne, men lader det i stedet være op til læserne selv at gætte, hvem f.eks. "en entertainer i 40’erne, der er eftertrykkelig berømt, og som enten har eller er i færd med at gifte sig med datteren af en af sine (også kendte) venner".

Da bt.dk fanger Casper Christensen har han allerede læst klummen, hvis indhold han er meget uenig i. I stedet kalder komikeren, der var blandt de 86 kendte danskere, der ulovligt blev overvåget af ugebladet Se og Hør, journalistens klumme for paparazzijournalistik.

- Hun skal da have lov til at skrive, hvad hun vil. Det er da pragtfuldt, at Information kommer til at hjælpe Se og Hør med at lave halvsladderagtige paparazzi historier. For det er jo overvågning af kendte mennesker og en form for en uberettiget sviner, siger Casper Christensen som reaktion på klummen.

- Men det er jo mere min og Klaus personlighed, hun fra start af ikke bryder sig særlig meget om. Og hun refererer fra gamle stand up shows, der er flere år gamle, for at finde noget, hun ikke kan lide, siger komikeren.

Heller ikke vennen gennem 10 år, Klaus Riskær Pedersen, er imponeret over, Annegrethe Rasmussens klumme.

- Det kan hurtigt komme til at fremstå sådan, når der sidder otte-10 drenge i solen med et par store flasker rosévin, så kan det da godt være, at den... hvad skal jeg sige... stemning ligesom opstår. Men det er jo bare en glad feriestemning på en solrig dag i København, hvor nogle gutter sidder i godt humør. Hvis der skal peges fingre ad det, så får det jo ingen ende det her, lyder det med overbærenhed i stemmen fra Klaus Riskær Pedersen, da bt.dk fanger ham på telefonen.

Men selv om både Casper Christensen og den tidligere finansmand afviser, at deres opførsel var frastødende, så er der andre af bt.dks læsere, som støtter Annegrethe Rasmussen. Læseren, der ønsker at være anonym, men bt.dk har været i kontakt med personen, var til stede på restauranten, da episoden fandt sted.

'Jeg kan bekræfte, at deres opførsel var meget ”larmende” og yderst ”selvoptaget”. På et tidspunkt går Klaus Riskær ind på restauranten, og kommer retur og brøler højt til hans selvskab: ”Jeg har lige sørget for, at de her borde bliver ryddet, så vi kan sidde….” Han pegede så bl.a. på vores bord. Der skete heldigvis ikke noget, men blot en bekræftelse af at deres adfærd er ”på månen”. De er sgu så smarte og tror de kan tillade sig alt. Casper Christensen var desuden sammen med hans kæreste, som rendte rundt og var meget ”larmende” og ”se mig” agtig', som læseren overfor bt.dk beskriver selskabets generelle opførsel.

Både han og Casper Christensen afviser pure, at en af mændene fra selskabet skulle have klappet en ukendt, forbipasserende kvinde i solgul kjole bag i.

- Det vil jeg tvivle meget på. Jeg ved ikke, hvem der skulle have fundet på det. Men jeg kan jo ikke styre andre menneskers opførsel. Men det er ikke noget, jeg har set. Og det er ikke mig, griner han, jeg sad sammen med min kommende hustru siger Casper Christensen til bt.dk.

Mens Klaus Riskær Pedersen er fortørnet over, at klummeskribenten har skrevet om det muntre selskabs opførsel i Information.

- Og vi vil gerne frabede os, at folk, der sidder ved siden af vores borde og isblogger, er så smagløse, at de begynder at skrive om det i medierne. Jeg gider ikke en gang læse det skidt, som er blevet skrevet, siger den tidligere finansmand.

Bt.dk forsøger at få fat i en kommentar fra Annegrethe Rasmussen.