Den danske model Josephine Skriver var en af de få udvalgte, som var med til det prestigefyldte Met Gala i New York.

Fredag aften, da hun deltog på en anden rød løber ved Elle Style Awards, kunne hun fortælle, hvor særlig en oplevelse det var.

»Det er jo sådan noget, som kun ganske få bliver valgt til. Jeg var helt oppe at køre, da jeg modtog invitationen, som var personligt underskrevet af Anna Wintour, den verdenskendt redaktør for magasinet Vogue,« siger hun, da B.T. møder hende på den røde løber.

Og selv om Josephine Skriver 'bare' er en kvinde fra Danmark, vakte hun alligevel opsigt på den røde løber.

Josephine Skriver ankommer til Met Gala. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Josephine Skriver ankommer til Met Gala. (Photo by ANGELA WEISS / AFP) Foto: ANGELA WEISS
Vis mere

Hun blev nemlig omtalt i flere store udenlandske modeblade som Vogue og Vanity Fair.

26-årige Josephine Skriver fortalte, at hun så alle de store stjerner på slap line ved festen, og det alene var et imponerende syn.

Kjolen, som hun bar ved festen, fulgte hun hele vejen under skabelsen.

Først så hun den som tegning, derefter lavede designeren Jonathan Simkhai en papirudgave, og til sidst så hun den ægte vare.

Josephine Skriver har gået model for undertøjsmærket Victoria's Secret. De afholder altid nogle kæmpe shows, som får opmærksomhed fra presse verden over.

Mange kendisser er gået ned ad catwalken for Victoria's Secret. Blandt andet topmodeller som Gisele Bündchen, Kendall Jenner og Naomi Campbell.

Skriver danner til hverdag par med musikeren Bohnes, som har det civile navn Alexander DeLeon.

De to er meget offentlige omkring deres kærlighed på sociale medier. Ved Elle Style Awards fulgtes hun dog med Jesper Thomsen fra sit bureau, Unique Models.