Man enten elsker eller hader ham. 'The Donald' er lige nu i spidsen til at blive præsidentkandidat for Republikanerne, når der er valg i november 2016, men det er bestemt ikke uden en vis modvilje.

Både det republikanske bagland og flere celebre amerikanere har udtalt sig negativt om den 69-årige præsidentkandidat, siden han annoncerede, at han ville kæmpe for at blive den nye præsident.

En af de kendte, der nu træder ind med en offentlig modvilje mod 'The Donald' er skuespilleren kendt fra 'Pirates of the Caribbean', Johnny Depp. Det skriver mediet Variety.

Johnny Depp er ikke begejstret for den 69-årige forretningsmand.
Johnny Depp er ikke begejstret for den 69-årige forretningsmand. Foto: FRED THORNHILL
Vis mere

Under et interview på Arizona State University talte Depp om 'menneskeheden i galskaben', hvor snakken faldt på den 69-årige Trump. Og her var Depp klar i mælet.

»Der er en forestilling omkring Donald Trump. Han har skabt noget omkring sig, der er en form for mobning. Jeg mener, at han er en møgunge,« sagde Johnny Depp i interviewet.

Den 52-årige skuespiller har for nyligt portrætteret netop Donald Trump for comedy-siden Funny Or Die, hvor han viser Trump som en rig, dominerende type, der bruger New York som sin legeplads.

Artiklen fortsætter under videoen.

Johnny Depp er langt fra den eneste, der har talt nedladende om Donald Trump. Ifølge mediet Gossip Cop har George Clooney, Miley Cyrus, Whoopi Goldberg og Samuel L.Jackson blandt andet meldt deres frygt for Donald Trump som præsident.