Da Johnny Depp og skuespillerkollegaen Amber Heard blev skilt i 2016 efter kun 15 måneder ægteskab, gik det ikke stille for sig.

De beskyldte hinanden for vold, og det fik det britiske medie The Sun til at kalde Johnny Depp for hustrumishandler.

Det ville den 57-årige skuespiller dog ikke finde sig i, så han har derfor sagsøgt mediet, og det har ført til en retssag, som netop er startet. Det skriver Daily Mail.

Og det er altså her, at billederne af Johnny Depps skadede finger er blevet vist.

Det er Johnny Depps forsvarer, der har valgt at bringe billederne for at bevise, at det var Amber Heard, der angreb ham og ikke omvendt.

Johhny Depps skadede finger.
Johhny Depps skadede finger.
Vis mere

Amber Heard skulle, ifølge Johnny Depp, have kastet en vodkaflaske efter ham og ramt fingeren, så den blev næsten skåret af.

Hun påstår derimod, at den skadede finger kommer af, at Johnny Depp smadrede en telefon ind i en væg.

Den forklaring giver Johnny Depp ikke meget for, og han har udtalt i retten, at det ikke passer:

»Amber ødelagde min finger, da hun kastede en vodkaflaske efter mig tidligt på eftermiddagen søndag 8. marts,« sagde han og fortsatte:

Johnny Depp og Amber Heard da de stadig var et par.
Johnny Depp og Amber Heard da de stadig var et par. Foto: GIUSEPPE CACACE
Vis mere

»Amber påstår, at jeg holdt hende fanget i tre dage, hvor jeg skulle have udsat hende for tortur og andre overgreb. Disse syge påstande er ikke sande.«

Johnny Depp fortalte også, at imens Amber Heard overhovedet ikke fik nogen skader i de tre dage, som hun påstår, at han skulle have holdt hende fanget i, så fik han ud over den skadede finger et brændemærke på sin kind forårsaget af en tændt cigaret.

»Jeg kan ikke forstå, at vi er kommet så langt ud. Jeg vidste ikke, hvad hun mere kunne finde på,« afslutter Johnny Depp sit vidneudsagn.