Selvom det er halvandet år siden, han kunne fortælle offentligheden, at han havde været på knæ for sin kæreste, har bryllupsklokkerne endnu ikke ringet for Jesper Lohmann.

En række uforudsete omstændigheder har nemlig forsøgt at spænde ben for ægteskabet, fortæller skuespilleren under et pressemøde på Viaplay-serien 'Den som dræber'.

Selvom Jesper Lohmann her spiller far til hovedpersonen, profileren Louise Bergstein (Natalie Madueño), introduceres han først i tredje sæson, der netop har fået premiere. Det skyldes, at faren har været fraværende, men i forbindelse med sin pension forsøger at genopbygge forholdet til datteren.

Selv har Jesper Lohmann ikke den slags problemer, fortæller skuespilleren, der er kærlig far til to teenagedrenge på 14 og 16.

Jesper Lohmann har været kæreste med Lise i fem år og forlovet i … ja, det kan han faktisk ikke helt huske.
Jesper Lohmann har været kæreste med Lise i fem år og forlovet i … ja, det kan han faktisk ikke helt huske. Foto: Krestine Havemann
Vis mere

Tværtimod udvides familien snart yderligere, når den 62-årige skuespiller bliver gift med sin Lise Frølund, der selv har to voksne børn.

Parret har været kærester i fem år og forlovet i … ja, det kan Jesper Lohmann faktisk ikke helt huske.

Siden han under en gåtur på en strand i Aarhus spurgte, 'om hun ikke syntes, det kunne være en god idé', er der nemlig sket lidt af hvert.

»Man kan ikke engang tale om, at vores bryllup er blevet udskudt. For det er nærmest aldrig blevet planlagt,« fortæller Jesper Lohmann og tilføjer med et smil:

»Men alt er fint mellem os. Der er ikke noget dér. Vi er jo ikke årsunger, så vi klarer os nok.«

Først kom coronapandemien, der som bekendt spændte ben for mange begivenheder. Også Jesper Lohmanns bryllup.

Og da landet endelig, efter to ufestlige år, åbnede igen, bookede parret lokaler til et maj-bryllup.

Men for få dage siden kom så den nedslående besked, at stedet var solgt til nye ejere – og festen desværre måtte streges fra ordrebogen.

»Så nu arbejder vi på at finde et nyt sted. Men vi skal også tage højde for min mindste søns konfirmation, som også skulle have været, men er blevet rykket. Men det hele skal nok falde på plads.«

Det er da heller ikke, fordi parret har travlt. Forelskelsen er intakt, selvom der ikke er papir på forholdet. Det har den været, siden de faldt i snak over disken på Hotel Royal i Aarhus, hvor Lise Frølund arbejder som chefreceptionist.

»Jeg boede der i nogle dage i forbindelse med arbejde, og så stod hun der i receptionen og så sød ud. Så faldt vi i snak – hun er meget snakkesalig, åbenhjertig, et varmt og kærligt menneske. Det kunne jeg ikke stå for,« smiler han.

Tredje sæson af 'Den som dræber' kan ses på Viaplay.